Dans i ny klänning!

Elsa sov ganska gott inatt, nära nära mig. Det är så mysigt när hon ligger nära tycker jag. Oftast lägger hon sina små händer mot mina kinder eller kurar in händerna vid min hals. Då och då kommer det över mig hur mycket jag verkligen älskar henni. Hon är det absolut bästa som har hänt mig och ibland är det svårt att minnas hur livet såg ut innan hon kom. Hon är så självklar och det känns som att hon alltid har varit en del av mig. Imorse åt hela familjen frukost tillsammans sen försökte jag mig på att klippa Elsas lugg. Hon sitter inte still så jag vågar inte göra det med något annat än en halvtrubbig nagelsax. Resultatet blev…sådär! Hur gör ni med era barns hår? Går ni till frisören? Vi har inte klippt något alls på Elsas längder än, det är ju nyss som det blev lite längre, men luggen får jag klippa lite då och då för att den inte ska hänga ner i ögonen.

På alla hjärtans dag fick Elsa ett bud från Lindex med en ny klänning. Jag tror att den är från deras vårkollektion och det ser ut som att det är tema sagor. Elsa har en del kläder från deras förra kollektion där temat var cirkus. Så himla gulligt! Jag älskar sagotemat och ser fram emot att se resten av plaggen. Elsa har hoppat runt och dansat i sin nya klänning under morgonen. Just klänning är annars ett väldigt klurigt plagg tycker jag. Elsa hade ofta klänning som bebis men det är ju i ärlighetens namn inte ett så praktiskt plagg. Jag har inte hittat några strumpbyxor med halkgrejer under fötterna så Elsa har aldrig klänning på förskolan. Vet ni var jag kan hitta såna strumpbyxor? Nu springer hon mest runt i klänning hemma och utan strumpbyxor. Jag längtar till sommaren när man slipper allt vad strumpbyxor och strumpor heter!

P2180028
P2180032
P2180017
P2180021
P2180039
P2180041
Älskade Elsa Henni Inger Beatrice Pixie! 

 1. E skriver:

  Underbart med så många fina namn! Ville ha fler till min dotter med fick nöja mig med tre efter protester från sambon.

 2. Newbie gör strumpbyxor med antihalk! 🙂 Finns även pennor på panduro, man duttar på (eller skriver barnets namn) och sedan är det bara att stryka fast!

 3. Linda skriver:

  Har kört med leggings och sockar till min dotter! Sockar med halkisar alltså! Sen skaffade ja en stor tub med sånt där ”halk grejs” på ifrån panduro/hobby butik så ja kunde köpa vilka sockar eller strumpebyxor ja ville och smetade på sånt!

 4. Hanna skriver:

  Min dotter har ofta klänning och tunikor på dagis, men alltid med tights och sockar! 🙂 vet att det uppskattas av personalen också eftersom det är lättare än strumpbyxor vid blöjbyten 🙂

 5. Lotta skriver:

  Såg på din insatstories bör du öppnade budet från Lindex, blev helt kär i klänningen så jag var tvungen att köpa likadan till Penny! Hon har sällan klänning eftersom jag tycker som du att det är svårt att hitta strumpbyxor med halkskydd. Angående luggen har vi samma problem. Antingen passar jag på bär hon sover eller när hon håller på med något hon älskar-vattenlek. Då glömmer hon bort allt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..