Luft i lungorna & en insikt om bröllopet

Tack för alla tips om anti-halk! Jag tycker att det lät superkul med tuben som man kan köpa från Panduro och göra egna anti-halk mönster på strumpbyxorna, det ska jag genast kolla upp. Sen var ni många som tipsade om anti-halk-strumpbyxor från Lindex. Tack för det! Jag fick även tips om att använda tights och strumpor istället och det har ni såklart helt rätt i. Sagt och gjort så fick Elsa ha svarta tights under sin nya klänning igår och det var hur fint som helst. Igår kom vi ut på en välbehövlig promenad i solen hela familjen. Elsa fick promenera hela vägen ner till affären till hennes stora glädje. Hon älskar verkligen att gå! Dock höll Ibbe på att frysa ihjäl så han vände efter halva vägen och hämtade bilen, ett smart drag så slapp vi släpa matkassar hem igen.

Idag är jag på kontoret och jobbar hela dagen. Både jag och Angelica är lite sjuka men vi har massor med jobb att göra så det får bli en söndag på nya kontoret. Jag hoppas att vi kan få klart här under kommande veckan så att ni kan få se hur allt blev. Jag är supernöjd med det nya kontoret som känns helt enormt i jämförelse med vårt förra. Jag har en lång to-do-list som måste betas av idag för att veckan ska bli så smidig som möjligt. Nu håller vi alla tummar att alla får vara friska så att både Ibbe och jag kan jobba igen. Jag vet att ni är flera som tycker att jag är gnällig men det ÄR påfrestande för både mig och Ibbe att inte kunna jobba som man är van vid. Både han och jag har egna företag och det är ingen annan som gör vårt jobb när vi är borta från jobbet, alls samlas bara på hög.

elsa_kappa_2
elsa_kappa_1
elsa_kappa_3
ranunkel
Igår köpte jag hem flera buketter med några av mina favoritblommor och satte ihop en egen bukett. Min absoluta favoritblomma är Ranunkel, de vita i buketten. Jag älskar att det är som tusen blomblad som bara väntar på att vecklas ut. När jag satte ihop buketten slog det mig att jag inte kommer att binda min egen brudbukett som planerat den 19 augusti i år. Det gjorde mig ledsen. Att bröllopet är inställt är en sak som jag har bearbetat under en längre tid, men alla små detaljer som vi ändå hade planerat för som nu inte kommer att bli av har jag inte riktigt tänkt på.

  1. Elin skriver:

    Åå varifrån är elsas jacka? Såååå fin!

  2. Vera skriver:

    Det kommer bli en jättefin bukett när den dagen så småningom kommer,man FÅR vara ledsen! Hade själv ranunkler och rosor i olika rosa toner i min bukett för sex år sedan. Finaste kombon!

  3. Elin skriver:

    Du kommer inte binda din brudbukett i sommar men någon gång kommer du göra det! Det är jag säker på! Shit vad fin Elsa är. Blir sugen på ett barn till

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..