Dödgrävare & banantuttar!

I veckans avsnitt av Tvillingpodden pratar jag och Angelica bland annat om en kille som Angelica dejtade för en herrans massa år sedan som jobbade som dödgrävare. En titel som inte riktigt verkar finnas egentligen… Han grävde hur som helst gravar om dagarna och det pratar vi om i podden. Vi tar även upp minnet av vår gamla hund Mimmi och vad som händer om man vickar på hennes urna som står i Angelicas bokhylla. För den som orkar lyssna på avsnittet till the bitter end får man också höra en sång. Som på den gamla goda tiden helt enkelt!

Veckans avsnitt bjuder för ovanlighetens skull inte på några tårar. Skönt kan jag tycka i den annars ganska så gråa vardagen för tillfället. Det bjuds istället på en hel del skratt och det slog mig nyligen hur bra det är för min och Angelicas relation att vi ”pratar ut” en gång i veckan. Kanske skulle jag och Ibbe haft en podcast från start för att lära oss att bli bättre på att kommunicera med varandra. Ni hittar som vanligt avsnittet och alla andra avsnitt på tvillingpodden.se och i appen podcaster. Jag vill även återigen tipsa om dubbel-avsnittet” som kom ut förra veckan som ju faktiskt är ett bonusavsnitt som vi gjorde tillsammans med Pappapodden. Ni hittar halva avsnittet hos oss och halva hos Pappapodden!

tvillingpodden_avsnitt117

  1. Sofia skriver:

    Det kanske hade varit en riktigt bra idé, med en podd med dig och Ibbe, för dig och Ibbe. Ni hade ju inte behövt publicera utan bara sätta er ner och prata och spela in för er egen skull, och se ifall det hade hjälpt er att nå fram till varandra och prata ut.
    Tack för en fantastisk blogg och podd som verkligen reflekterar livet som det är.

  2. Jonna skriver:

    Diggar avsnitten när ni pratar om relationen med stefan och ibbe, tror att eran kris drar massa lyssnare för att många känner igen sig

  3. Jennie skriver:

    Jag hade lyssnat på din och Ibbes podd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..