Q&A på Youtube och skönhetsmöte!

Nu sitter jag och Angelica och jobbar en stund i stan i väntan på att gå till vår gudfars kontor. Först ska vi titta runt lite där sen ska vi bege oss till Oaxen för middag med honom. Vi fick det av honom i 30-årspresent, men jag och Angelica har inte varit världens lättaste att boka en middag med. Så dåligt av oss! Men nu blir det alltså äntligen av. Min gudfar är grym och en förebild!
Idag har vi varit på vårt egna kontor och spelat in veckans klipp till vår youtube-kanal. Det blev en Q&A där vi svarar på frågor om bland annat längd och partnerbyte. Klippet kommer förhoppningsvis upp på torsdag! Vi har lite strul med att ladda upp materialet till dropbox så att vår kollega Cecilia kan klippa ihop det. Det står att det ska ta flera timmar att lägga upp materialet där. Vet någon av er ett smidigare sätt? Vi har komprimerat filmerna, men det tar ändå en evighet. Det lättaste hade ju varit om vi kunde möta upp C för att ge henne minneskortet, men det hade varit ännu smidigare om det gick att lösa digitalt. Tips mottages tacksamt! På eftermiddagen idag har vi varit på ett härligt möte hos Elin på Presskontakterna. Hon lärde oss bland annat allt man behöver veta om en bra hudvårdsrutin!

P2210091
Tänk att jag får jobba med den här filuren var dag. Det är verkligen en ynnest! Säger man så? Det är positivt alltså. Hur kul som helst! Angelica har skrivit ett jättefint blogginlägg om mig idag. Hon är verkligen min bästa vän och stöttar mig genom allt. Hon är alltid på min sida och det är skönt att veta att jag alltid har någon vid min sida, oavsett vad.
presskontakterna_2
presskontakterna_3
press_7
press_8
press_9
presskontakterna_4
Så härligt på Presskontakterna! <3

LOADING..