När kroppen säger ifrån

Jag hade hoppats att jag skulle slippa bli sjuk men när man har vårdat ett sjukt barn i två veckor så var det inte helt chockerande när jag vaknade sjuk. Jag är förkyld, har ont i huvudet och kroppen och jag hostar. Inget allvarligt men det är dags att jag lyssnar på min kropp och tar det lite lugnt – speciellt när jag är sjuk. Jag har ställt in alla planer för morgondagen och ska bara vila vila vila och hoppas att jag blir frisk.

Även om det var ganska nyss som jag var ute och reste (New York i oktober) så känner jag en längtan av att åka till solen och bara ta det lugnt. New York var superhärligt men absolut ingen resa med vila. Vi försökte hinna med så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt och jag var maxad med inspiration och glädje när jag åkte hem, men utvilad? Inte direkt. Jag och Angelica har därför pratat om att åka iväg till solen och bara vila upp oss. Ibbe och Stefan sa ja om de fick göra liknande och det är klart att de får göra det. Jag ska berätta mer när vi har bokat! Nu ska jag lägga mig i soffan och tillåta mig själv att vara sjuk!

PA070242
PA070235
PA070227
PA070225
PA070220
PA070218
PA070132
PA070120
Rolig men hektisk resa! Jag skulle vilja åka till L.A!

LOADING..