Gudstro och gala på Youtube!

Jag kom på att jag har glömt att puffa för förra veckans klipp på Youtube när jag och Angelica och Cecilia var på Daisy Beauty Awards. Vi gick dit tillsammans med Annika Norman som även hade stylat oss för kvällen. Min svarta klänning kommer från Nelly och Angelicas vita kostym är från Marville Road. Det är härligt med en egen stylist tycker jag! Kvällen var hur trevlig som helst och det var väldigt fint uppstyrt. Det absolut roligaste på hela kvällen var Åhléns box där man fick filma sig själv i 180 graders vinkel som sedan spelades upp i slow motion. Ni kan se resultatet längre ner i mitt instagramflöde, jessicalagergren heter jag där. Så kul! Sån box skulle jag vilja ha på vårt nästa event!

Den här veckans youtube-klipp är en Q&A med mig och Angelica där vi svarar på lyssnar/tittar/läsar-frågor. De handlar om både Gudstro och frukostrutiner. Angelica visar även sina favoritträningsövningar. Jag tycker att det är superkul att vi äntligen har kommit igång med youtube på riktigt. Hoppas att du också tycker det och att du tittar och prenumererar! Vårt klipp som vi spelade in med Marcus & Martinus har i skrivande stund över 50 000 visningar. Galet ändå! Nu har Cecilia och Angelica gjort klart subtitles också så att även tittare utanför Sverige förstår vad vi säger. Vill du se oss göra något speciellt på youtube? Jag har fått många frågor om hur jag gör när jag sminkar mig så jag tänkte att det får bli nästa veckas klipp. En tutorial på smokey eyes helt enkelt!

Nästa vecka har vi flera inspelningsdagar tillsammans med Cecilia, men resultatet av det kommer ni att få se först om några veckor. Vi har ett stort och spännande samarbete på gång! Jag är så glad att vi har anställt vår första medarbetare och att det blev just Cecilia. Hon är målmedveten, snabb och ordningssam. Ett riktigt kap för mig och Angelica som kan vara lite förvirrade och med tusen idéer som vi vill förverkliga. Nu till en början ska Cecilia filma och klippa youtube men på sikt ser jag henne ta en större roll i vårt företag. Hon är verkligen en riktig klippa!

db_1
db_2
Det långa håret är ett minne blott! Jag tycker om att ha långt hår men jag trivdes aldrig till 100% i det långa håret den här gången. Jag ska låta mitt eget hår vila från löshår fram till sommaren eller längre nu och det ska bara bli skönt!

LOADING..