Hennes favoriter är…

Elsa älskar verkligen allt som har med sång och dans att göra. Det bästa hon vet med alla tv-program som hon tittar på är introt. För dig som följer mig på instagram, jessicalagergren, ligger det ute ett klipp där Elsa sjunger intro-sången till favoritprogrammet för tillfället, Dr McStuffin. Hon sjunger med för glatta livet och dansar samtidigt. Igår köpte jag en Dr McStuffin-tidning till henne som hon blev superglad över! Jag skriver ju det hela tiden, men mitt hjärta svämmar verkligen över för henne. Hon är så jäkla rolig och är inne i en så himla härlig period. Hon är extra kärleksfull och efter att hon nu har blivit frisk är hon glad hela tiden. Jag vet ingen roligare unge!

Vad tittar era barn helst på? Elsa älskar Shrek, Dr McStuffin, Ordlekar och Daniel Tiger. Hon är också väldigt bestämd med vad hon vill titta på. Vad som funkar ena dagen kanske inte alls gäller andra. Jag brukar be henne gå fram till tv:n och peka på vad hon vill titta på och det fungerar finfint. Jag vet att många är emot skärmtid och lek med padda, men Elsa har lärt sig väldigt mycket av sin ipad. Favoriten på paddan är att lägga pussel. Det är en app som heter ”pussel för barn” där man drar figurer till rätt plats. Mamma var hemma hos oss en sväng igår och var imponerad över Elsa och hennes pussel. I början slog Elsa mest på paddan men nu kan hon själv gå in på youtube, välja klipp, trycka på play, pausa eller gå ur och gå in i andra appar.

elsa_mcstuffin
elsa_mcstuffin_2
Vi var över hos Angelica och Stefan en stund igår kväll och lekte med kusinerna. Elsa hittade deras doktornslåda och lyssnade på mitt hjärta. Hon tycker att det är så roligt att vara hos doktorn. Hittills har hon inte behövt göra något som är obehagligt hos läkaren (som näsprov tex) så jag förstår att hon tycker att det är kul och spännande. Jag minns fortfarande när jag var liten och tvungen att ta ett näsprov och både mamma och en sköterska höll fast mig samtidigt som jag skrek och försökte komma loss. Det var vidrigt. Elsa har alltså inte skadat sig i huvudet på riktigt utan det är bara jag som har lindat in henne med bandage. Min lilla gullmunk!

  1. Åsa skriver:

    Min dotter som är 1 år o 8 månader älskar youtube oxå o klickar runt o väljer själv, är väldigt bestämd om vad hon ska titta på. Jag är lite rädd att hon ska komma in på något olämpligt bara. Just nu älskar hon att kolla på filmer där dom öppnar olika typer av kinderägg . Sen är Masha och björnen en favorit. Ska kolla upp det där med pussel för hon älskar verkligen att lägga pussel.

  2. Toys’r’us har väldigt mycket dr mcstuffins leksaker till bra erbjudande just nu sjukhus, dockor, figurer, doktorsväska och veterinär väska. Har själv köpt dockan, så fin 🙂

  3. Alla mina barn har älskat en pussel-app som heter Tozzle. Kolla in den, grym, och växer med barnet.

    Elda verkar vara enormt musikintresserad/dansant. Nog för att många barn gillar det men hon känns verkligen extra! Sötnöt!

    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..