Hon ritade på…

Imorse var jag på övervåningen och Ibbe var inne i köket när Elsa hade lyckats hitta EN krita som jag glömt plocka undan… hon hann måla en riktigt fin målning på väggen innan Ibbe upptäckte henne. Haha, fint tycker jag! Ibbe håller inte riktigt med. Vilka är era bästa tips för att få bort det? Underlaget är målad renoveringstapet. Jag tänker att våtservetter borde göra jobbet! Jag hann inte testa!

Hyss nummer två kom inte långt efter hyss nummer ett… jag har några påsar med smink stående i hallen och Elsa hittade ett läppstift som hon målade sig själv med. Fint tycker jag igen! Tur att det inte hamnade på väggen. Nu sitter vi i bilen på väg till en 4H-gård! Vädret är helt fantastiskt och vi ska möta upp hela familjen Lagergren. Jag har sagt till Elsa att hon ska få träffa grisar så nu håller jag tummarna för att det finns grisar där! Vad gör du i helgen? Ikväll ska jag iväg på en tjejmiddag för att fira Annika Norman som har fyllt år! Mysig helg! Hoppas att du har en fin lördag!


IMG_0947
IMG_0966
IMG_0978

  1. Haha… fint! Jag gjorde samma sak hos min mormor när jag var liten. Hon tyckte INTE att det var fint dock 😉

  2. Jonna skriver:

    Provsäa vanligt sudd

  3. Dessa små liv är för söta. kan hitta på många saker på en gång, man måste nog ha ögon i nacken.

  4. Tina skriver:

    Jag såg precis ett tips på Fb om detta. Man skulle värma upp det med hårfönen och sedan var det bara att torka bort. Om det funkar vet jag inte. Men gör det de så är det ju miljövänligt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..