Ute med hela familjen!

Igår var vi iväg på ett litet familjeäventyr! Jag, Ibbe, Elsa, Angelica, Stefan, Alice, Philip, morfar, bonus-mormor och min lillasyster Caroline åkte iväg till Stora Skuggan och deras 4H-gård. Det fanns både kaniner, kossor, får och kycklingar att titta på. Elsa blev överförtjust i fåren och skrattade när de bräkte. När det var dags för lunch åt vi den utomhus, först fick kidsen medhavd matsäck till Elsas stor förtjusning. Hon riktigt myste när hon, Alice och Philip satt på rad och åt. Efter lunchen var det dags för Elsa och Philips lunchvila. Det är rätt längesen Elsa somnade i vagnen men igår blev hon jätteglad när vi bäddade ner henne och så bad hon om napp och filt och sen somnade hon på bara 10 minuter. Då passade vi på att gå en promenad innan det var dags för alla vuxna att äta lunch, också det utomhus. Vi avslutade förmiddagen inne på Bergianska trädgården där det dock inte var helt lätt att hålla tre barns små fingrar i styr från alla exotiska växter.

Idag står städning, jobb och mys med Elsa på schemat. Jag ska klippa nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden när Elsa har sin lunchvila. Ibbe ska iväg och göra ärenden och ha egentid hela dagen. Jag är inte riktigt frisk än annars hade jag åkt iväg och tränat en sväng ikväll. Sist jag tränade när jag kände mig lite hängig bröt det ut i den här hemska och långdragna förkylningen så det är inte värt att chansa. Jag får snällt vänta tills jag är helt frisk med träningen. Hoppas att du har en fin söndag!

P2250127
P2250128
P2250137
P2250154
P2250156
4h_1
4h_3
4h_4
4h_5
4h_6
bergianska_1
bergianska_2
Alice, Elsa och Philip hade så himla roligt tillsammans igår. På Bergianska hittade de en myra som de klappade… Det slutade inte superbra för myran. Sen hittade Elsa och Philip en låst dörr som de hade superkul med. Tänk vad kul för kusinerna som får växa upp så nära varandra. Det är jag glad för!

 1. Sofie skriver:

  Älskar nör kusinerna leker, så har jag och min tvilling syster det med, känner du som om din systers barn ör som dina! Det gör nämligen vi, älskar dem alla lika mycket.

 2. Sara skriver:

  Hej!
  Skulle inte Du kunna göra ett inlägg om vad ni tycker om eran Donkey. Vi är påjakt efter syskonvagn och skulle vilja höra buu och bää 🙂

  1. Hej! Jag kan svara här! Jag tycker att den är superbra! Jag älskar sidokorgen och att den lätt går att bredda. Den är supersmidig att fälla ihop och tar inte så mycket plats. Den enda negativa är att den inte har så mycket tyngd i sig. Det går tex inte att springa med den, för då vobblar lätt däcken. 🙂 Over all, en toppenvagn! Kram J

 3. Karin B skriver:

  Vilka härliga bilder!Man blir glad av solsken, eller hur?

 4. Karin B skriver:

  Vilka härliga bilder!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..