Nu sticker vi till Thailand!

Jag och Angelica har spontanbokat en resa till solen och värmen. När det snöade som mest rakt in i ansiktet och livet kändes allmänt skit sa jag till Angelica att vi borde åka till Thailand, bara hon och jag. Läsa böcker, sola, sova och äta god mat. Hon tyckte att det lät som en toppenidé och oftast brukar såna infall bara sluta i just idéer och inte leda till något mer. Men jag kände att jag verkligen verkligen behöver komma bort ett tag och frågade Ibbe om han var ok med det. Det var han! Han får såklart göra samma sak, ha en vecka helt för sig själv. Han funderar på att åka till Indien men han har inte helt bestämt sig. Jag och Angelica kommer alltså åka till Thailand i april och vara borta i en hel vecka. Det är extra roligt att det blev just Thailand eftersom att Angelica aldrig har varit där. Jag reste runt i Thailand i flera månader för snart 10 år sen, men nu ska vi till en ö som jag inte har varit på, Koh Lanta. Är det någon av er som har varit där? Vi bokade en svit med egen utgång till poolen. Lyx!

I veckans avsnitt av Tvillingpodden pratar vi om vår kommande resa till Thailand men också om en resa till Egypten som inte alls blev som vi hade tänkt oss. Vi pratar även om att sluta älta och börja med att bara fokusera framåt. Inte helt lätt om man heter Jessica och Angelica Lagergren, men helt klart värt ett försök! Du hittar alla avsnitt av Tvillingpodden på tvillingpodden.se och i appen podcaster. Hoppas att du vill lyssna!

twins
Här var vi i New York i oktober – utan barn. Angelica fick en hel del skit i hennes blogg för det. Vi betackar oss från mumsplaining när det kommer till vår Thailandsresa. Vi är världens bästa mammor till våra barn, punkt slut.

  1. Åh! Får jag följa med!? Känner mig helt slut både i kropp och själ, skulle behöva lite semester…. så härligt för er att ha en resa att se fram emot, väl värda och lite avis är jag allt!!

  2. Johanna skriver:

    Så fantastiskt härligt! Å tänk vad ännu bättre mammor ni kommer vara när ni kommer hem pigga och utvilade! Tror alla behöver en liten paus lite då och då för de här småbarnsåren är ju inte alltid en dans på rosor! Ni kommer få det underbart!

  3. Frida skriver:

    Min moster har ett hotell på koh lanta. Jag rekommenderar er art äta på deras restaurang. hotellet heter lasy days. Thailand är fantastiskt.
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..