Veckans invägning

Nu går det åt helt fel håll. Verkligen käpprätt åt… Jag är inne i en dålig period när det kommer till alla bitar i livet just nu känner jag. Jag ska inte hålla på och gnälla för jag gillar inte att göra det. När det går åt helt fel håll finns det två alternativ. Det ena är att fortsätta följa den vägen man går på och hamna på slutstation i ett totalt mörker, eller så byter man riktning helt och fortsätter att kämpa. Jag väljer det sistnämnda. Jag tänker inte skriva ”nu kör vi!” och eller andra deppiga fraser. Jag tänker ta en dag i taget – det gäller för allt. Idag visade vågen plus igen. Inte alls förvånande med tanke på att jag har struntat i allt vad kost heter. Den visade +1,2 kg. Det spelar ingen roll att det ”säkert är vätska” osv. Plus är plus och det är åt fel håll. Vågen hade lika gärna kunnat visa 250 kilo idag. Jag känner mig allt annat än pepp.

Fler invägningar:
Invägningar under 2016
Vecka 2
Vecka 3
Vecka 4
Vecka 5
Vecka 6
Vecka 7
Vecka 8

viktvaktarna_
Hej kroppen. Idag känns du lika tung som en häst.

 1. Jojo skriver:

  Kan du inte göra en paus i vägningen tills allt annat i livet lugnat ned sig/löst sig? Du är jättefin och en väldigt bra förebild som du är. Var snäll mot dig när du redan har det kämpigt. Jag tror det kan bli för mycket annars. Styrkekramar!

 2. Kajsa skriver:

  Stor kram ❤️

 3. Anna skriver:

  Tänk på att var du är i cykeln spelar roll, vad du åt bara igår (kolhydrater binder vätska..) och att det är klippt omöjligt att gå upp 1.2 kg fett på en vecka 😉

  1. Jonna skriver:

   Sådär kan man ju inte riktigt tänka om man försöker komma i form. Då tror jag man gör sig själv en björntjänst i längden och lurar sig själv.

 4. Jenny skriver:

  Usch, den där jäkla siffran kan verkligen förstöra humöret.
  Kan trösta med att det inte syns. Du har jättefin form.
  Styrkekram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..