Tutorial på Youtube!

Idag ska jag, Angelica och Cecilia spela in en make up-tutorial till vår youtube-kanal Tvillingarna Lagergren. Jag får ofta frågan hur jag gör när jag sminkar mig så då tänker vi att det är lättast att göra en klassisk tutorial helt enkelt. Det är superenkelt och jag sminkar mig nästan alltid exakt likadant, oftast på bussen. Tricket tycker jag är att ha bra verktyg, som en bra borste/pensel, det är halva grejen med en bra sotning. Filmen kommer upp på vår youtube-kanal på torsdag, hoppas att ni vill titta!

Jag vill fortfarande göra ”Tvillingarna testar” på vår kanal. Det kan ju vara lite då och då och jag tänker att man kan testa vad som helst. Det kan ju vara allt från skönhetsprodukter till att prova på bodyflight. Det är superkul att vi äntligen har kommit igång med youtube och jag hoppas att vi kommer att öka och lägga upp två klipp i veckan framöver. Men, vi börjar med ett klipp för det känns som att vi kan hålla! Nu ska jag jobba undan lite saker innan Cecilia kommer hit. Hon är så jäkla duktig och jag är så glad att hon vill vara en del av vårt företag!

thu
Tänk vilken tur för mig att jag har henne. <3

  1. Frida skriver:

    Skulle vara helt fantastiskt kul om ni ville göra en vloggvecka eller likande när ni är i thiland! Skulle vara jättekul att följa era dagar även i videoformat. Sjölvklart ska ni ta dagar ledigt och ni behöver såklart inte filma alltid. Ni kan också vänta med att redigera tills ni kommer hem eller skicka filmerna till Cecilia (har förstått det som att hon hjälper er med youtube). Hoppas ni gillar mitt förslag!

  2. Louise skriver:

    Hallå! Måste bara säga att det där tänket med att tänka i ”Titanic” gör jag också!! Så sjukt, trodde jag var ensam, haha 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..