Måndag bästa dagen!

Jag fick sova hela natten!! Jippiedo! Så himla skönt. Idag är det jobb inne i stan hela dagen och det ser jag fram emot. Förra måndagen låg jag hemma sjuk så jag missade en heldag på Loppi-kontoret. Resten av den här veckan består av lite jobb, två roliga event, en tjejmiddag med spa inkluderat och sen avslutas veckan med en hejdundrande SKAM-fest på lördag för mig och Angelica. Det känns som att det var evigheter sen vi kom på vår mkt försenade 30-årsfest men nu är det alltså dags! Angelica och jag spårar som vanligt ur i planeringsstadiet och har en idé om att det vore kul om någon artist kom och uppträdde. Typ Michael Jackson. Och det går ju inte. Eller?! Idéer finns det iaf gott om!

IMG_2173

Såhär ser inbjudan ut som Angelica har pysslat ihop! Så snygg!

  1. Sara skriver:

    Nej just MJ blir ju svårt, han är ju död.

  2. Madde skriver:

    Vad roligt! Ser fram emot att se hur festen blir! 😀

  3. Jennie skriver:

    Fint! Och så coolt! Min inbjudan måste ha kommit bort i posten, så ha så kul! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..