Veckans invägning

Det var några som undrade om jag hade slutat med veckans invägning och nej, det har jag inte. Förra måndagen låg jag sjuk och kände inte för att väga mig. Men den här veckan var det dags igen! Jag funderar på att sätta upp ett delmål och kanske någon form av utmaning som ni som också kämpar med vikten vill haka på? Det känns lättare att nå sitt slutgiltiga mål om man sätter upp mindre delmål. Så får det bli!

Första delmålet blir –5kg till 1 maj och sen ytterligare –5 kg till midsommar. Det känns ändå rimligt, om man slår ut –10kg på de veckorna som är fram till midsommar så är det en viktminskning på –0,7kg i veckan. Kommer ni på någon rolig utmaning? Jag älskar ju att träna så att få in x-antal träningspass innan dessa datum vore ju också kul. Och med träningspass räknas hemmaträning/joggingrundor osv, all typ av träning helt enkelt. Vad tror ni om det? Eller har ni något annat roligt förslag? Resultatet av den här veckans invägning var hur som helst +-0. Alltså helt oförändrad vikt sen förra invägningen för två veckor sen.

Fler invägningar:
Invägningar under 2016
Vecka 2
Vecka 3
Vecka 4
Vecka 5
Vecka 6
Vecka 7
Vecka 8
Vecka 9
Vecka 10

veckans_invagning_12
Jag började kolla igenom mitt utbud av bikinis inför vår resa till Thailand och hittade den här som jag nog köpte för två år sen och sen glömt bort.

  1. Ellie skriver:

    Kan du berätta om din plan för att gå ner de här tio kilona? Jag är helt ny här så vet inte om du följer någon viss diet eller så 🙂

  2. Jag är gärna med. Är sockerberoende så det smäller om det. Men borde ta tag i mina ca 35kg övervikt

  3. Du är SÅ vacker! En sån inspiration! När jag känner att jag inte orkar med livets motgångar längre så tänker jag på dig, och så orkar jag ytterligare en dag. Tack för att du är du och att du delar med dig av dig själv 🙂

  4. Jag är på! Har nätta 30 kilo att gå ner… *hysteriskt fnitter*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..