Inspelning & marshmallow challenge!

Idag har vi inspelningsdag med vår bästa medarbetare Cecilia. Det blir en specialare eftersom att det är Våffeldagen på lördag! På torsdag kommer resultatet upp av tema ”maxa våfflan”. Vad exakt det blir får ni se när det kommer upp. Har ni förresten sett förra veckans klipp, ”marshmallow challenge”? Det ligger uppe på vår youtube-kanal nu, Tvillingarna Lagergren. Jag lägger in klippet här också. Hoppas ni gillar det!

Idag rockar vi såklart sockorna för att att uppmärksamma att det är internationella Downs syndrom-dagen. Vet du varför man har omaka strumpor idag? En person med Downs syndrom har tre exemplar av kromosom nummer 21, istället för två. Där av datumet 21/3. Och varför rockar vi just sockor? På svenska downföreningens hemsida förklarar man att kromosomer ser ut som små kryss, precis som sockor som paras ihop med hälarna mot varandra. Att rocka sockorna innebär alltså att vi alla ”rockar våra kromosomer”. Förskolan skickade en uppmaning igår om detta så Elsa rockar också sockorna idag!

rockthesocks
rocksthesocks_2
Det var inte helt lätt att få till vår bild. Vi satte kameran på självutlösare och så hade Angelica 12 sekunder på sig att hoppa upp på mina fötter. Problemet 9 gånger av 10 var att hon var för snabb så jag hann tappa henne innan kameran tog bilden. Jag har en idé om att vi borde göra fler cirkuskonster. Jag känner att vi definitivt har talang för det! Angelica håller inte riktigt med.

  1. Tova skriver:

    Med tanke på bilderna du la upp här skulle inte ni kunna göra en yoga challenge, typ ”tvillingarna testar yoga challenge” tror det skulle bli en väldigt rolig video. Kram Tova (tvillingpoddenfans)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..