Hon levde livet!

Det var så mysigt och roligt att Elsa gjorde mig sällskap till gårdagens event på LOPPI. Jag ska visa lite bilder och berätta mer om det senare. Elsa sprang runt, hittade roliga saker att leka med i varje hörn, sjöng och dansade och levde livet! Mitt under frukosten när en person från Gulliver som höll i eventet berättade om sina barnskor brast Elsa ut i sång. ”Mamma är häääär, moster är hääär”. Så gulligt! Det var fler barn på plats till Elsas stora glädje. Hon sprang fram till en liten tjej och sa ”Jag älskar dig!”. Det blir verkligen bara roligare och roligare för varje dag som går att ha barn. Hon ger mig så otroligt mycket. Min älskade Elsa!

Även om det ska bli skönt att åka på semester snart så vet jag att det kommer att bli jobbigt för mig att vara ifrån henne i en vecka. Ibland kan jag komma på mig själv att jag till och med kan sakna henne när hon ligger och sover och då är vi bara några meter ifrån varandra. Inatt sov Elsa rätt oroligt så hon sov bredvid mig halva natten, även om man vaknar några gånger per natt av att hon vaknar till eller rör sig så tycker jag att det är bland det bästa som finns att få vakna nära henni. Imorse sov hon supergott och jag var tvungen att väcka henne. Då kröp jag ner bredvid henne i sängen och strök henne över håret och frågade om hon sovit gott. Det tog lång tid innan hon vaknade ordentligt men hon svarade på mina frågor genom att nicka eller skaka på huvudet samtidigt som hon blundade och log. Gud, jag älskar henne så mycket! Om ni följer mig på instagram måste ni kolla in mina insta stories från igår kväll, jessicalagergren heter jag där. Elsa ville dansa till ett av hennes favoritintron – Ordlekar och bad om att få ha på sig sin snurrkjol. Sen letade hon upp ett gosedjur och dansade så snabbt med den att det ser ut som att det är snabbspolat. Helt fantastiskt!

katt_elsa_2
katt_elsa_3
katt_elsa

LOADING..