Pom & Flora plus lite spa!

Idag har jag och Angelica varit på möte med Akademikliniken inför våra kommande event. Det vore så kul att träffa er där! Spana in Angelicas inlägg om eventen för mer info. Nu sitter vi på bästa Pom & Flora i stan med Annika Norman och smider planer inför framtiden. Dels planerar vi resan till Thailand men vi har också andra storslagna planer på gång. Snart ska jag och Angelica iväg och träffa Fanny och Sheila för lite avslappning på Spabyus och sen blir det middag ute på stan. Jag ska verkligen försöka koppla bort allt vad jobb och stress heter och bara försöka att vara i nuet ikväll. Jag har det inte jättestressigt på jobbplanet just nu vilket är skönt. Semestern är ändå väldigt efterlängtad och jag ser fram emot att tanka ny energi och bara slappna av till 100%. Det kan man ju ändå inte få för mycket av!

Jag beställde in en tallrik med en nyttig variant på banana split men insåg efter bara två tuggor att jag är överkänslig mot nötter. När jag var mindre var jag allergisk mot nötter och fick utslag. Nu får jag inga utslag men jag känner av lite i halsen när jag äter nötter. Man kan ju tänka att jag ska komma ihåg det när jag beställer saker, men icke. Vissa nötter är jag mer känslig mot än andra och det här gick helt enkelt inte att äta, även om det var ljuvligt gott! Ett tips till er som inte ät nötallergiker alltså!

IMG_2345
IMG_2376
IMG_2369
IMG_2360

 

LOADING..