At Six & Samsung

Nu är jag och Angelica på väg hem från stan. Det känns som att det har varit en riktigt lång dag. Vi passade på att spela in nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden där Sheila ”Barnplaggsguiden” Arnell gästade. Sista anhalten på dagen var hotell At Six där vi var inbjudna till ett event som Samsung höll i. Hotellet är helt nyöppnat (öppnade igår) och var så snyggt! Imorgon ska jag, Ibbe, Angelica, Stefan, Annika och Fredrik bo där efter vår fest. Det känns så lyxigt! Eventet hölls i hotellets svit och det var jättetrevligt att hänga med lite bloggkollegor. Alla som var på plats har fått låna varsin Samsung Galaxy A5 som vi ska få prova. Det känns väldigt ovant att gå från iphone till Samsung, men jag ska absolut ge den en chans.

När jag kommer hem ska jag krypa ner i soffan och äta smågodis och titta på Let´s Dance. I och jag har inte blivit sams än (vi har inte pratat mer idag) så vi får se hur det går när jag kommer hem. Tack för era tips om hur man löser konflikter på bästa sätt. Jag tror också på att man bara måste släppa vissa saker ibland och inte hitta den som har rätt eller fel. Det är ju dessutom omöjligt när det handlar om känslor. Ikväll hejar jag på Anja och Ellen! Jag tror att det kommer att stå mellan dom i finalen. Jag hoppas att jag kan se Let´s dance på plats någon fredag den här säsongen. Jag och Angelica blev inbjudna av Lumene förra året och det var så himla kul! Det är en superhärlig stämning på plats som man inte riktigt uppfattar på samma sätt från soffan. 

P3240965
P3240928
P3240949
jess
P3240986

  1. En projektledare jag jobbade med i ett projekt på jobbet sa i början av samarbetet att ”vi mejlar INTE, vi pratar!” Han menade att det är lättare att vara ”hård och lite elak” och att man misstolkar när det är via skrift. Jag överförde detta direkt till mitt liv hemma 🙂 div inga sura sms! Man får prata när man kommer hem helt enkelt 🙂

  2. Sara skriver:

    Har du och Ibbe brutit förlovningen också eller varför har du inte ringen på dig?

  3. Sofia skriver:

    Hoppas det löser sig! Helt ologiskt så blir jag typ ledsen över att det verkar knöligt mellan er, då ni är så himla fina ihop!! Hoppas ni hittar tillbaks till varandra <3 Stor kram till er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..