SKAM & Russebuss

Vilken fest! Det blev precis så lyckat som jag hade hoppats på! Vi var ungefär 40 personer ombord på Russebussen som vi hade hyrt och jag var rädd att det skulle kännas trångt, men det blev det aldrig. Bussen hade två våningar med dansgolv och bar på nedervåningen och soffor på övervåningen där man kunde sitta och prata. Jag hoppade runt mellan våningarna och försökte hinna prata med alla. Det är verkligen ett superroligt sätt att ha fest på, ombord på en buss! Bussen åkte runt i stan och stannade vid några tillfällen för kisspauser. Vid 23-tiden stannade vi till utanför McDonoalds där vi hade förbeställt 40 cheeseburgare, något som jag tror uppskattades av alla gäster. Alla hade gått all-in på temat SKAM och det var sååå kul! Jag känner mig så glad och tacksam över att ha så fina vänner i mitt liv.

Idag är jag hemma och vabbar liten Elsa som är snorig. Hon har ingen feber som tur är men hon kändes för hängig för att orka med en hel dag på förskolan. Nu har hon fått vara frisk och gått på förskolan i hela två veckor utan vabb-uppehåll vilket känns som ett rekord. Nu håller vi tummarna för att det går mot friskare tider – för alla!

potet_
russebuss_1
russebuss_2
russebuss_3
skam_potet
vilde_skam
Tusen tack till alla som kom och gjorde kvällen till ett minne för livet!

LOADING..