Veckans invägning

Det här inlägget brukar komma upp vid lunch, men med en liten hemma har det verkligen varit full rulle exakt hela dagen. Elsa var hängig på morgonen men efter lunchvilan var hon precis som vanligt igen och det har verkligen varit full fart! Jag har helt enkelt inte hunnit sätta mig ner, förutom när hon vilade, men då var jag tvungen att jobba med annat. Hur som helst har det varit en helt okej vecka när det kommer till kosten. Inget superstrikt, vilket jag egentligen borde äta, eller iaf mer strikt än jag ätit. Jag har ju satt upp en mål att gå ner -10kg till midsommar. Och för att göra det behöver jag tappa -0,7kg/vecka från och med nu. Jag har skapat en grupp på Facebook för de som vill haka på i den här utmaningen. Det är absolut ingen hets, men jag tänker att det kan vara skönt att få tips, pepp och ha stöd av andra när man kämpar på. Gruppen heter -10kg till midsommar.

Vågen visade –0,4 kg idag. Det är helt ok, minus är minus, men det betyder att jag behöver gå ner extra mycket nästa vecka om jag ska hålla mig till planen. Den här veckan ska jag fokusera på att registrera allt jag äter i appen (jag kör ViktVäktarna online). Det är inte alltid jag gör det, och när jag inte gör det blir det sällan ett större tapp.
Fler invägningar:
Invägningar under 2016
Vecka 2
Vecka 3
Vecka 4
Vecka 5
Vecka 6
Vecka 7
Vecka 8
Vecka 9
Vecka 10
Vecka 11

vv_invagning
Kära kroppen! Den här veckan har du gått ner lika mycket som 200 normalstora flimmernäbbmusar väger. Heja!

 1. Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 2. Linda skriver:

  Bra jobbat Jessica!
  Vad kul med en grupp, det är precis vad jag skulle behöva! Men jag hittar den tyvärr inte :/
  Mvh Linda

  1. Hittar inte heller! 🙁

 3. Sandra skriver:

  Kul med en fb grupp! Är de tänkt att den ska vara offentlig:(?

  1. Nej, egentligen inte, men det gick inte att leta upp den annars. Gjorde tre olika försök att skapa grupp. Jag kan göra den hemlig sen när alla som vill ansöka har ansökt. 🙂 Kram J

 4. Åh roligt med en peppande grupp! Behöver pepp till träning & kost! Så hoppas jag vikten gör sitt också!
  Heja dig Jessica!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..