”Klippte i snippan”

Den här veckan gästas Tvillingpodden av Sheila ”Barnplaggsguiden” Arnell som berättar om sina två förlossningar. Två förlossningar som är helt olika varandra. Den första förlossningen med dottern Aline slutade med sugklocka och att de blev tvungna att ”klippa upp” snippan. Sheilas andra förlossning med sonen Ian var som en dröm i jämförelse med den första. Ni får höra alla detaljer i veckans avsnitt av Tvillingpodden. Ni hittar det avsnittet och alla andra avsnitt av Tvillingpodden på tvillingpodden.se och i appen podcaster. Jag fick rapporter från Stefan igår att vi är på väg mot något form av nedladdningsrekord med det här avsnittet. Så himla roligt att ni är så många som lyssnar!

Sheila är en fantastiskt smart och driven tjej som jag ser upp till väldigt mycket! Hon driver bloggen Barnplaggsguiden här på LOPPI där hon bland annat recenserar barnkläder. Hon skriver dessutom superbra listor med tips inför inskolning och allt man kan tänkas behöva veta om lager på lager, ull, skalkläder och fodrad galon. För mig är allt det där fortfarande lite av en djungel och då är det tur att jag kan fråga henne om råd. Kika in hos henne om ni inte redan följer henne!

barnplaggsguiden
In action! Världens bästa chili!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..