En självklar plats på jorden

I söndags fick jag äntligen träffa en av mina närmsta vänners bebis. Olivia heter hon. Ett helt fantastiskt namn! Det var med på vår topplista över namn när Elsa låg i magen. Jag hade facetajmat med Olivia innan (så himla smart nu i RS-tider) och när vi sågs i söndags kändes det som att hon har funnits på jorden för evigt. Hon är liksom helt självklar och en av de sötaste bebisarna jag skådat. Hon såg så himla liten ut. Jag har glömt hur små de är precis i början. Det har gått så otroligt fort sen Elsa föddes, helt klart de två snabbaste åren i mitt liv. En annan sak jag har glömt är hur det känns att hålla i en liten spädis. De känns så sköra och ömtåliga. Det var nästan lite nervöst när det var min tur att hålla henne.

Jag blev för första gången på riktigt sugen på ett till barn. Jag har absolut känt en liten längtan innan när jag har träffat andra bebisar, men det var något speciellt med Olivia som fick mig att känna en stark längtan efter fler barn. Nu är det ju inte aktuellt, men att längta skadar ju inte. Jag vill så gärna att Elsa ska få växa upp med syskon. Mina syskon är ju det bästa jag vet! Hur många barn har du som läser det här? Och hur tätt är det mellan dem? Att Angelica skaffade Philip så tätt efter Alice har ju i ärlighetens namn varit lite avskräckande för mig. Det har varit fullt upp i den familjen även om det såklart också innebär dubbelt upp i kärlek.

bebis
Olivias ljuvliga lilla fot i min hand.

Skärmavbild 2015-11-29 kl. 22.07.57
Här är min lilla Elsa nyfödd. Så himla mysig tid!

 1. Emelie skriver:

  Har två barn med 17 månader mellan. Min stora blir 2 i maj och min lilla blir snart 6 månader! Två flickor och det är faktiskt det bästa beslut vi tagit att skaffa barn tätt typ haha! Jag älskar det och att redan se hur kul dom har av varandra och dom kommer få! Blir minst ett barn till i vår lilla familj men det får vänta några år!

 2. Jennie skriver:

  Två barn med 22 månader emellan. Jag tycker det är fullt upp och känner ibland att jag behöver klona mig men jag är så glad för att det är så ”tätt” emellan. Storebror är så snäll mot lillebror och sällan svartsjuk. Och lillebror avgudar storebror redan (6 månader )

 3. Två barn och jag har 19 månader mellan. Äldsta fyller tre i juli och den yngsta fyllde ett ibörjan av mars. Det har gått riktigt bra för oss men det är klart att det är fullt ös.

 4. Jag har 16 månader mellan mina barn och nu kommer det bli 17 månader till nästa. Bra åldersskillnad tycker jag.

 5. Maria skriver:

  Tre barn – storasyster som fyller två nu i april samt tvillingjäntorna på 5 månader. FULLT UPP minst sagt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..