Vår vardag är aldrig tråkig!

Nu finns det en ny logg uppe på vår youtube-kanal, Tvillingarna Lagergren. Jag och Angelica har filmat en helt vanlig vardag i våra liv. Ibland får jag stanna upp och slå mig själv i ansiktet lite lätt för att påminna mig om hur kul jag faktiskt har. Det är inte kul hela dagarna, men det är kul någon gång om dagen – varje dag. Ett liv med Angelica kan liksom inte bli tråkigt. Jag skrattar jämt åt Angelica, men det absolut bästa jag vet är när hon skrattar åt något som jag säger. Det är liksom högsta betyg för mig.

I den här vloggen får ni bland annat följa med in till stan när vi går på event hos LOPPI. Elsa har tagit ledigt från förskolan och hänger med oss. Det var hur mysigt som helst att hon kunde vara med under en hel dag på jobbet. Hon charmade verkligen varenda en på det där eventet, lilla grodmunken. Hur mycket kan man tycka om en liten människa, det undrar jag! Jag älskar henni till stjärnorna och tillbaka – en miljon varv. Tänk att jag ska vara ifrån henne i åtta dagar snart…Tack förresten för alla tips om pass! Jag fick en tid igår och åkte och gjorde pass som förhoppningsvis verkar bli klart innan jag åker. Vi håller alla tår och tummar för det! Annars kan man göra ett provisoriskt pass på Arlanda. Jag såg att någon kommenterande att det inte funkar med ett provisoriskt pass till Thailand, men det gör det alltså visst, jag har personligen frågat polisen om det. Så nu vet ni det om ni någon gång är lika klantiga som jag.

Hoppas att ni gillar vloggen! Vi ser på statistiken att det är det som verkar gå hem på vår kanal, så det kommer definitivt bli fler vloggar framöver hos Tvillingarna Lagergren. Det som jag tycker är svårast med vloggarna är dels att komma ihåg att ta upp kameran, men också att försöka säga något vettigt och inte bara ”nu äter jag frukost”. Kommentera jättegärna vad ni vill se mer av i vår kanal. Det uppskattas enormt mycket med tips på innehåll. Vi älskar att producera rörligt material men är ju helt nya på youtube tar tacksamt emot alla tips vi kan få.

  1. jättekul att följa er en dag:)

  2. Tania skriver:

    Så kul med en vlogg tagen ur eran vardag! Vet inte vilka tips jag ska ge men, jag vet att jag tycker den som får till sina vloggar så himla bra, är Josefin Knave! Tycker de känns så genomarbetade trots att de handlar om vardagliga, enkla saker. Vet inte vad det är som gör att de känns så proffsiga 🙂

  3. Paulin skriver:

    Så roligt att se! Vilken energi ni har!!

  4. Älskar vloggar☀️
    Kika gärna in på min blogg där jag skriver om bebismode och livet som 21 år och ensamstående med en nyfödd❤ Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..