Från ett event till två andra!

Man kan minst sagt säga att det är event-tider för mig och Angelica just nu. Igår hade vi vårt första event för Akademikliniken. Ni kommer att kunna läsa mer om vår senaste behandling där i eftermiddag. Och mer om vårt första event kommer ni att kunna läsa om längre fram. Nu är jag på väg till veckans två sista event. Det första är ett härligt event hos Gant och event nummer två är en heldag på LOPPI-kontoret. Vi ska inviga deras Influencer studio. Det ska bli mysigt att hänga där en hel dag utan att sitta och jobba. I vanliga fall är vi ju där varje måndag och jobbar med deras redaktionella innehåll, men idag går vi dit i egenskap av influencers.

Jag känner att resan till Thailand inte kunde komma mer lägligt. Vintern kom tydligen tillbaka vädermässigt och jag börjar känna av i både kropp och själ att det har varit en minst sagt stressig och påfrestande tid. Det ska bli ljuvligt att bara ladda upp batterierna och inte tänka på någonting. Det känns helt overkligt att jag kommer att befinna mig på Koh Lanta om bara 5 dagar. Jag ska verkligen försöka stanna upp där, ta in allt, andas, och bara vara. Jag ska nog ladda ner någon mindfullness-app för maximal avslappning. Sen ska jag verkligen försöka lägga bort min dator och min telefon. Jag tänker att vi får ha någon timme om dagen som vi sätter av till att jobba, men resten ska vara ren semester. Tack för all fin respons på gårdagens inlägg om mig och Ibbe. Det betyder jättemycket för mig att ni uppskattar det jag skriver så tack för det! 

Sandra_Rogers_Photography_(48)
Sandra_Rogers_Photography_(132)
Några bilder från gårdagens event tagna av bästa Sandra Rogers. Fina Therese Wickman kom förbi också. Angelica och jag är stylade av vår grymma stylist och tillika vän Annika Norman. Mina skor kommer från Jimmy Choo, jeansen från H&M, blusen från Lindex och kappan från By Malina. Angelicas byxor kommer från Marville och blusen är från By Malina.

  1. Mie skriver:

    Så fine dere ble! Blir inspirert! Er gravid, så sparer innkjøp av nye klær til etter fødsel

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..