När tiden står still

Det har hänt en sak inom familjen som gör att allt har stannat upp. Det finns för första gången i Tvillingpoddens historia inget nytt avsnitt ute fast det är måndag. Ingenting är som det ska just nu och vi får bara ta en dag i taget. Jag hoppas och tror att ni förstår. Jag ska försöka jobba på som vanligt även om allt är upp och ner. Hoppas att du har en fin sista dag av den här påskhelgen.

IMG_4207

  1. Linda skriver:

    Det sista ja tänker på är podden i detta läge… tänk att det känns som att man ”känner” er efter alla dessa år och nu blir man mer orolig för vad som har skett… ta hand om er och pausa så länge ni anser behövs ❤ kramar!!

  2. Hedvig skriver:

    Styrkekramar från trogen lyssnare av er fantastiska podd!❤️

  3. Vet hur det är när livet stannar upp. Tycker att det låter klokt att dra ner på det som behövs. När livet stannar upp så brukar man märka vad som är viktigast i livet och ta hand om det <3 Styrka till er <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..