Ingen har dött!

Jag känner att jag behöver förklara mitt senaste inlägg lite. Jag får oroliga samtal och sms om det som har hänt. Det är alltså ingen som har dött eller är allvarligt sjuk. Det som har hänt har med den närmsta lilla familjen att göra. Angelica kommer att ta en paus från bloggen ett tag, ni kan läsa mer här. Jag kommer att blogga på som vanligt.

Idag är jag hemma med Elsa som hade feber igår. Idag känns hon dock pigg som en mört och hon vaknade nyss. Själv ställde jag klockan på tidigt och har varit uppe och jobbat i ett par timmar. Jag har jättemycket jobb att göra så jag får försöka kombinera mys med Elsa och jobb så gott det går idag. Imorgon ska vi åka till Göteborg och ha event nummer två för Akademikliniken och innan dess är min to-do-lista lång. Det kom aldrig upp något inlägg igår om veckans invägning, men jag har vägt in mig och det kommer att komma ett inlägg om det. Jag hade en förklarlig vägningspaus när jag var i Thailand men nu är jag back on track igen. Mål i sikte!

P1010235
En bild på mig och Elsa från i vintras. Den hade lika gärna kunnat vara från igår. Det är ju overallväder deluxe här. Snön ligger vit på marken och våren känns faktiskt riktigt långt borta just nu.

 1. Tack för förtydligandet. Tänkte först att det var ett av barnen som hade blivit allvarligt sjuk och det är absolut en lättnad att höra att så inte var fallet.

  Kommer även Stefan att ta en paus från bloggandet?

  Ta hand om er!

 2. Maria skriver:

  Är det otrohet som ligger bakom? 🙁 Hoppas inte…

  1. Sara skriver:

   Tänker samma….

   1. Lisa skriver:

    Tänker att det räcker att tänka för er själva i tystnad och strunta i att skicka såna kommentarer. Trevligare så!

    1. C skriver:

     Precis, känns så tråkigt när A uppenbarligen inte är ok att det startas spekulationer.

    1. Sara skriver:

     Tänker att man då inte säger A utan att säga B om man inte vill ha spekulationer. Tänker även att du borde lighten up.

  1. Kikan skriver:

   Men shit….vad är det för fråga? Och tror du att Jessica skulle svara på det här i så fall??? Ingen av oss har att göra med huruvida Angelica väljer att ta ett blogguppehåll ett tag. Vad det är må vara är det inte våran business. En sak är dock säker, att slänga ur sig okänsligheten i kommentarsfältet hjälper henne då rakt inte tillbaka.

   1. Maria skriver:

    Håller med dig Sara.. har man sagt A men inte V får man kanske förstå att folk börjar spekulera..

  1. Erika skriver:

   Sådär skriver man bara inte. De är ingen som har något med detta att göra förutom de inblandade så sluta spekulera…

 3. Lena skriver:

  Kommer inte Stefan heller att blogga?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..