Veckans invägning

Det har varit en lite annorlunda vecka rent matmässigt med tanke på resan till Thailand. Där tog jag verkligen semester och skrev inte upp vad jag åt. Jag överåt inte för den sakens skull, men jag åt det jag var sugen på helt enkelt. Maten i Thailand är verkligen helt fantastisk och vi åt thaimat alla luncher och middagar. Det går ju att välja annan typ av mat på de flesta restaurangerna men att äta en hamburgare eller pizza när man bara är i Thailand en vecka känns helt bortkastad. Min favoriträtt är grönsaker i ostronsås med ris eller kyckling och cashewnötter. Det är någon av de rätterna jag väljer 9 av 10 gånger när vi köper thaimat här hemma också.

Hur gick då veckans invägning? Jo, vågen visade -0,3 kg sedan förra invägningen. Minus är alltid minus och jag är nöjd! Det är på väg åt rätt håll och jag ska våga mig ut och springa igen även om det gick åt helvete sist. Nu har min haka precis läkt men huden är fortfarande extremt tunn på hakan på grund av brännskadan, men att ramla på exakt samma ställe på ansiktet igen verkar ju högst otroligt. Hur går det för er andra som också försöker gå ner i vikt? Jag vet att ni är några stycken som också kämpar.

Fler invägningar:
Invägningar under 2016
Vecka 2
Vecka 3
Vecka 4
Vecka 5
Vecka 6
Vecka 7
Vecka 8
Vecka 9
Vecka 10
Vecka 11
Vecka 12
Vecka 13

viktminskning_jessica
Heja kroppen! Sen förra vägningen har du gått ner lika mycket som 100 stycken pygmémusmakier väger tillsammans.

 

 1. Bra jobbat! För min del går det ganska bra. Känns som att jag hittat en bra balans. Har börjat uppskatta promenader allt mer och det verkar ge resultat 🙂

 2. Elle skriver:

  Härligt!

  Lyssnade på podden Penntricket med Lady dahmer och Cicci Wallin och fick känslan att det var dig, bland annat, som de pratade om.

  Har du hört det senaste avsnittet och vad har du att säga om det i sådana fall?

 3. Åsa skriver:

  Härligt att ni hade det fint i Thiland, jag har aldrig varit där. Hälsa Ange!

  O jag klarade mig fint efter påsken, det blev -0,8kg. Jag är supernöjd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..