Framme på västkusten!

Nu är jag och Angelica nere i Göteborg och vi har hoppat in på vårt hotellrum. Vi ska ha skönhetskväll på Akademikliniken här i Göteborg ikväll. Det ska bli superkul att träffa er som har anmält er till kvällens event.

Det är längesen jag var i den här stan och det var lite svårt att hitta. Jag tycker att Gbg är supermysigt och jag ska passa på att ta en promenad imorgon innan vi flyger hem igen. Har ni något bra tips på lunchställe som man absolut inte får missa när man är här?

IMG_4333

  1. Sofia skriver:

    Så himla himla fina ni är!
    Bilade ganska långt ensam igår, vilket ju i vanliga fall är så himla tråkigt. Just igår var det inte det dock, eftersom jag hade dig och Angelica som sällskap hela vägen i form av Tvillingpodden. Helt fantastiskt, kändes som om jag hade med mig två bästisar som satt i baksätet och tiden gick i ett nafs medan jag skrattade och grät och hmm:ade instämmande om vart annat (men mest skrattade, så klart). Ni är såna härliga glädjespridare, och i synnerhet ditt hjärtliga skratt Jessica smittar verkligen av sig. Hoppas ni aldrig slutar med det ni håller på med, världsbäst och riktiga humörhöjare är ni. Puss på er!

  2. min lillebror jobbar på Mr.P, gå dit och ät lunch vet ja 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..