En lyckad kväll!

Det var en riktigt lyckad kväll igår här i Göteborg. Det kom ett härligt gäng människor på eventet och vi avslutade kvällen med middag på The Barn tillsammans med Johanna, Frida, Laila, Viktoria och Matilda. Supermysigt och riktigt god mat. Igår sken solen här och Göteborg visade upp sig från sin bästa sida. Idag är det mulet och vi bad om extra sen utcheckning. Jag känner mig inte helt hundra så det ska bli skönt att flyga hem och få krypa ner i sängen tidigt ikväll.

På måndag åker vi till Malmö för att ha vårt sista event tillsammans med Akademikliniken för den här gången. Det har varit så kul att träffa alla som har dykt upp. Det är verkligen roligt att hålla i event och jag hoppas att vi kommer att göra mer av det i framtiden. Ett av mina absoluta favoritevent var vårt event Tvillingpodden 100 när vi spelade in vårt 100:e avsnitt för 100 gäster. Det får helt enkelt bli ett Tvillingpodden 200.

Sandra_Rogers_Photography_(10)
Foto: Sandra Rogers från vårt event i Stockholm. Här tillsammans med Linnéa Seidel som driver Linnéas Skafferi här på Loppi.
ak_
Från gårdagens event med härliga Johanna och hennes kompis Frida.

  1. C skriver:

    Hej! Älskar när ni i podden har fokus på förlossning och barn och skulle tycka det vore så intrrssant om ni tog upp ämnet adoption. Kanske även intervjuade någon som adopterat och är insatt i processen. Har en person i min bekantskapskrets som adopterat nyss och är så berörd av deras historia. Viktigt ämne att lyfta och att visa att det kan vara lika fint som när man får barn på ”vanligt” sätt.
    Tack för en super podd! Allt ni gör är så bra tycker jag! Ni är roliga men kan även ta upp seriösa ämnen

  2. Det va så fantastiskt fint att äntligen få träffa dig och Angelica! ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..