Det eviga vabbandet!

Gud vad längesen det är Elsa gick en hel vecka utan att vara hemma en enda dag från förskolan. Det känns iaf som att det var evigheter sen. Hon är konstant snorig och nu har hon fått hosta – igen. Inatt sov hon knappt en blund och därför gjorde hennes föräldrar inte heller det. Idag har Ibbe och jag delat upp vabbandet mellan oss på halvdag-ish så nu är det min tur att ta vid och han åkte till jobbet.

Elsa ligger och vilar men nu hör jag små ljud från ovanvåningen så jag ska hoppa upp och hämta henne. Jag hoppas att vi har en lugn och mysig eftermiddag framför oss och att hennes förkylning ger med sig. Det är så himla jobbigt för hennes skull att vara konstant hängig. När tar det eviga vabbandet slut egentligen? När våren kommer på riktigt? Jag längtar iaf, och Elsa också! Nu får det vara slut på snor och hosta.

monklin

 1. C skriver:

  Hej! Jag har ett önskemål gällande tvillingpodden. Älskar när ni har fokus på förlossning och barn och skulle tycka det vore så intrrssant om ni tog upp ämnet adoption. Kanske även intervjuade någon som adopterat och är insatt i processen. Har en person i min bekantskapskrets som adopterat nyss och är så berörd av deras historia. Viktigt ämne att lyfta och att visa att det kan vara lika fint som när man får barn på ”vanligt” sätt.
  Tack för en super podd! Allt ni gör är så bra tycker jag! Ni är roliga men kan även ta upp seriösa ämnen. All kärlek!

 2. Stackars er! Vår dotter började på förskolan i början på mars och hon har inte varit hemma en enda dag, peppar peppar! Men hon får tillskott i form av probiotika (greatlife) så tror det är en anledning. Ni kanske skulle testa? 🙂

  1. C skriver:

   Hej! Älskar när ni i podden har fokus på förlossning och barn och skulle tycka det vore så intrrssant om ni tog upp ämnet adoption. Kanske även intervjuade någon som adopterat och är insatt i processen. Har en person i min bekantskapskrets som adopterat nyss och är så berörd av deras historia. Viktigt ämne att lyfta och att visa att det kan vara lika fint som när man får barn på ”vanligt” sätt.
   Tack för en super podd! Allt ni gör är så bra tycker jag! Ni är roliga men kan även ta upp seriösa ämnen.

 3. Ebba skriver:

  Min lilla har varit snorig sedan september. Vabbat nästan varje månad det är så slitigt. Hoppas hon kryar på sig!

 4. Nina skriver:

  Åh stackars er!!! Jag hängde jämt på öppna förskolan när min son var bebis. Där blev han jämt sjuk. Magsjuk, förskyld, hosta etc etc. Nu har vi inte vabbat en dag under hela 2017!! Peppar peppar. Visst har vi vabbad sen han började föris men inte alls så mycket som många andra verkar ha det. Han fyller 3 i sommar och ibland undrar jag om der kanske är ”tack vare” allt han utsattes för på öppis precis när hans adaptiva immunförsvar började utvecklas. Byter oxå kläder varje dag o tvättar händerna så fort vi kommer hem från föris. Kanske det hjälper? Sen har vi en stor hund som nog drar sitt strå till stacken genom att utsätta honom för diverse snuskigheter. Haha

 5. Lillan kaske är allerigisk mot något? Vår dotter var konstant snorig och förkyld, Det visades sig vara allergi (björk, katt, hund).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..