Dans tills fötterna värkte

Igår var vi ute på middag för att fira Fanny som har fyllt år. Vi hade bord på Kasai, vilket jäkla ställe! Jag har inte varit där innan men jag har hört mycket om det. Det hände någonting hela tiden med allt från underhållning vid bordet av en trollkarl till dansuppvisningar på bordet och fiolspel. Det var riktigt bra drag och vi stod upp i sofforna och dansade. Idag har jag ont i fötterna men det var så värt det. Det var längesen jag gick ut och ännu längre sen jag dansade så mycket som jag gjorde igår.

Idag ska jag och Angelica spela in ett nytt avsnitt av Tvillingpodden. Det känns så tomt att det inte blev något avsnitt den här veckan men ibland kommer livet helt enkelt emellan. Hoppas ni njuter av söndagen och att ni också har sol. Vädret är ju verkligen helt fantastiskt!

IMG_4460
IMG_4465
IMG_4497
IMG_4505

LOADING..