Rör vid min själ

Den är månaden har jag gett Premalex en ny chans. Jag känner att den funkar hundra gånger bättre än förra månaden. Jag är ju en person som gillar att känna, men när det blir för mycket känslor och väldigt explosivt så är det inge roligt, för någon. Så jag tänkte att jag iaf vill ge pms-medicinen en ny chans och jag är så glad att jag gjorde det. Mitt humör är mycket stabilare och jag hamnar inte i några djupa dalar. Visst kan jag känna irritation över saker fortfarande när jag har pms, men det är inte alls på samma sätt som innan. Jag känner mig som en bättre version av mig själv.

Nu ska jag strax ställa mig och laga en sen middag till både mig och Ibbe. Det blir en pasta med svamp efter tips från Angelica. Den består av vitlök, gul lök, chili, matlagningsgrädde, salt, peppar, färskpasta och champinjoner. Hur gott lät inte det? Jag är så hungrig just nu. Jag väntar bara på att Ibbe ska komma hem från affären. Hoppas att ni har haft en fin dag, jag har hunnit med rätt mycket även om jag känner mig lite trött efter gårdagens utgång. Även om man blir trött av en sån kväll blev jag också fylld av energi.

IMG_4518
IMG_4529
IMG_4542

LOADING..