Vi är tillbaka!

Efter en veckas paus är Tvillingpodden tillbaka med ett nytt avsnitt. Vi pratar bland annat om varför vi har haft ett uppehåll och hur Angelica ska göra för att uppgradera sig själv till 2.0. Det känns väldigt skönt att vara tillbaka och det har varit tomt utan inspelning av podden. Ni hittar som vanligt avsnittet och alla andra avsnitt på tvillingpodden.se och i din podcasterapp.

Nu sitter vi i en taxi på väg till flygplatsen där vi ska hoppa på ett plan till Malmö. Det har blivit väldigt mycket resande på sista tiden, men det här är sista resan för mig på ett tag. Ikväll har vi vårt sista event för den här gången tillsammans med Akademikliniken. Det har varit ett väldigt roligt samarbete och vi har träffat så mycket härliga människor. Jag har bara varit i Malmö en gång innan, det var när jag var nominerad till Årets Föräldrarblogg och dessutom vann. Jag har packat ner träningskläder och hoppas att det finns ett gym på hotellet. Nu ska jag lägga ner datorn för jag blir åksjuk av att inte titta ut.

P4190976
P4190963
Här är från eventet i Göteborg förra veckan där finaste Laila var på plats.

 1. Laila skriver:

  Åhh så söt bild på oss <3 Ni är bäst! Puss!

 2. Maria skriver:

  Hej och först och främst vill jag bara sända varma tankar och god energi till dig och Angelica då ni verkar ha det kämpigt på varsitt håll.
  Det jag ändå vill komma med feed-back på är att både bloggarna och podden har blivit ganska tråkiga och opersonliga trots att ni öppnar upp dörren till ert privata. Såklart en oerhört svår balans av var man som familj bestämmer att gränsen ska dras.
  Det kräver rätt så mycket att lyckas hålla innehållet intressant för de dom är er förutsättning, nämligen läsarna och att bara leverera tämligen tråkigt innehåll.
  Jag tror på er och tänker att ni kanske ska ta lite coaching av andra bloggare/ poddare edyl.
  Kram

 3. Anna skriver:

  Jag har ALL förståelse för att det finns saker som händer i livet som ni inte vill/kan/orkar ta upp i podden.

  Men jag har noll förståelse för varför ni då i sann skvallertidningslöpsedelsanda döper avsnittet till ”därför tog vi en paus” och sen bara säger att det är något ni inte kommer prata om.

  Eller jag förstår ju varför man gör så (ragga lyssnare) men det urholkar ju ganska rejält seriositeten i att ta en paus som man inte orkar prata om.

 4. Emme skriver:

  Tycker det är trist att ni inte bjuder mer på er själva.Tyckte det va synd redan när stefan skrev sitt ekonomiinlägg som va jättebra och angelica tvingade honom ta bort det, bara för att hon framstod i lite dålig dager.Det är ju sånna inlägg som är intressanta. Man måste bjuda på sig själv om man ska va offentlig.

  1. Anna skriver:

   Man måste ingenting.

   1. Emme skriver:

    Jo, om intresset för en person ska finnas kvar måste man det… annars är man bara tråkig och opersonlig.

 5. Sara skriver:

  Fast ni pratade ju egentligen inte varför ni tog en paus, hintade mer Fattar att ni inte vill berätta ”allt” men skulle va kul om ni var lite mer öppna, det är sånt som gör att en podd behåller lyssnare. Tex anitah schulmans podd där hon pratar så målande om separationen. Det skapar ett band till lyssnarna och man vill lyssna igen nästa gång. Jag tror att ni tror att ni är öppnare och ärligare än ni egentligen är – skulle vara roligt om man faktiskt fick en inblick i era liv på riktigt, inte bara historier från förr. Nu säger säkert nån ”men lyssna på nån annan podd då” men det tror jag inte ni vill egentligen. En podd behöver lyssnare annars är det inte värt att lägga tid på. Så tycker jag iallafall!

  1. Lisa skriver:

   Håller med, men kanske ett sätt att få lyssnare: genom att säga att man avslöjar något, jag vet inte…

   1. Malin skriver:

    Känns ganska ofta som att podden döps till ”clickbait” grejer för att få oss att lyssna men innehållet blir mer och mer opersonligt. Trist! Förstår att ni inte vill dela med er om allt men det är ju dessa grejer som vi vill lyssna på, inte på vilken maträtt som är godast i Thailand. Nu ska jag sluta klaga för jag kommer antagligen fortsätta lyssna
    Ni är ju bra! Mer av era åsikter har önskats förr och jag säger det igen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..