Opersonlig och tråkig

Jag fick en kommentar att både bloggen och Tvillingpodden har blivit tråkig och opersonlig. Supertråkigt tycker jag och det vill jag ju absolut inte vara. Det stod att vi nog tror att vi är personliga och berättar mycket men att vi i själva verket inte alls gör det. Jag skriver den här bloggen mycket för er som läser så jag vill såklart att ni ska gilla det ni läser. Därför tänker jag nu fråga er. Vad vill ni att jag ska skriva om? Vad vill ni läsa mer om? Jag kan ju börja med att ha en klassisk frågestund där ni nu får ställa allt ni undrar över. Kommentera din fråga så ska jag svara på alla frågor så gott jag kan senare i i veckan.

Det är svårt att vara personlig utan att vara för privat tycker jag. Jag har ju en familj att ta hänsyn till också och att berätta varje detalj om mitt förhållande till exempel känns ju inte aktuellt för mig. Men som sagt, ställ din fråga eller skriv vad du vill veta mer om så ska jag göra mitt bästa för att göra den här bloggen intressant för er som följer.

IMG_4558
IMG_4561

 1. Andrea skriver:

  Ni har ju väldigt många avsnitt i tvillingpodden om förlossningar (vilket jag frossade i under min graviditet) men nu är ju min skrutt här och redan 5 månader. Kan ni inte ha några avsnitt med teman bebis och småbarnstiden. Hur ni introducerade mat, sovrutiner, vad gör man på dagarna, ni har ju gett ersättning; hur vet man när man ska öka mängden mat osv…

 2. Jag älskar er pod! Jag har full förståelse för att ni är människor och har dåliga perioder även ni, och tror absolut att ni kommer igång i full speed när livet känns lite mer positivt. Personligen gillade jag formatet där ni med jämna mellanrum bjöd in gäster för intervjuer, exempelvis förlossningsberättelser. Det skulle jag vilja höra mer av =)

 3. Maria skriver:

  Jag håller med majoriteten här, du skriver att du jobbar men inte vad du jobbar med, i 4 av 5 inlägg skriver du om samma sak som Angelica eller så känns det som ett inlägg man redan har läst femtielva gånger förut. Eftersom du och Angelica inte har ett starkt varumärke som Isabella Löwengrip blir bloggen och podden väldigt banal och enformig. Isabella är väldigt duktig på att dela med sig både om det privata och om hennes karriär så där kanske du kan få tips om hur du ska göra bloggen mer levande, att både du och Angelica skriver samma inlägg om pms får i alla fall mig att skrolla igenom innehållet eftersom jag precis läste samma sak på Angelicas blogg. Det känns inte som om du tycker det är roligt att blogga?

 4. Elin skriver:

  Hej Jessica! Jag har följt er i många år, men aldrig kommenterat fören nu! Jag har läst några av komentarerna, och vill bara säga hur mycket jag uppskattar er! Er podd och era bloggar ger mig många skratt och tänkvärda tankar. Jag älskar att ni kan vara allvarliga, men också släppa loss och garva åt barnsligheter. Det är något som jag själv lär mig utav er! Fler borde lära av er! Jag ser att några läsare har synpunkter på innehållet i blogg och podd och jag tänker att deras liv med all säkerhet inte heller alltid är glass och ballonger. LIVET HÄNDER! Och det går periodvis upp och ner. Förr oss läsare och för ER! Med detta vill jag bara säga att ni är toppen, fortsätt vara precis som ni är! Kramar ❤️

 5. Jag vill gärna veta status på sig och Ibbe. Går det framåt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..