Skämmes ta mig fan!

Jag är så upprörd! Som de flesta av er vet så tog Angelica en paus från bloggen från och med påskhelgen och en vecka framåt. När hon sedan har börjat blogga igen så har hon fått otroligt mycket skit för att hon har valt att inte berätta vad pausen berodde på. Ni som stör er så enormt mycket på att hon inte delar med sig av det borde faktiskt skämmas! Har ni inte bättre saker för er än att gotta er i andras privatliv på det sättet? Att skriva ”har man sagt A måste man säga B” är bara så otroligt barnsligt. Vad är det för fasoner?

Ni har ingen aning om vad Angelica går igenom just nu eller vad det är som har hänt. Om ni hade sett vad jag har sett den här veckan så hade ni inte skrivit sådär. Jag har aldrig sett henne må såhär dåligt. Det är av respekt till barnen som Angelica och Stefan har valt att inte berätta om vad som har hänt och det måste ni helt enkelt respektera. De har ingen som helst skyldighet att skriva allt som händer och sker och jag förstår inte varför vissa av er verkar tycka det.

Jag kan hålla med om att det var lite missledande att döpa veckans poddavsnitt till ”Därför tog vi en paus” men vi pratar lite om det även om vi inte förklarar helt och fullt vad det är som har hänt. Vi ber om ursäkt om ni känner att ni har lyssnat på avsnittet helt i onödan och hoppas att era liv kan gå vidare ändå. Det kanske inte är så många som vet om det, men vi får alltså inte betalt för att någon lyssnar på podden så det var verkligen inget klickbete för att få fler att lyssna. De gånger vi får betalt för vår podd är när vi har sponsorer. Inkomsten för Tvillingpodden har alltså ingenting med lyssnarantalet att göra.

Det som har hänt är inget PR-trick som flera av Angelica och Stefans läsare verkar tro. Det finns bra mycket bättre PR-trick än att ta en bloggpaus och sedan inte förklara varför. Så, nu har jag sagt mitt och vi kommer inte att skriva mer om vad som har hänt. Ni får som sagt respektera det och sluta spekulera kring det i kommentarsfälten, tack.

angelica_jessica
Alltid på din sida.

 1. Hej Jessica (Angelica och Stefan) känner verkligen att jag har nu suttit här tyst alltför länge men nu måste jag säga något också. Det här kommentarsfältet behöver <3<3<3.
  Alltså, nyfiken människa är jag också (tyvärr) Men att kräva, förvänta mig svar på vad som har hänt?????? Det skulle bara kännas fel! Jag skulle Aldrig kräva mina vänner (goda) vänner på svar varför de behöver en paus, jag hoppas att de vill dela med sig så att jag kan hjälpa de i så fall! Men kräva??? och då pratar jag om goda vänner. Det här en en blogg! (inte så att jag vill förminska er blogg, men jag hoppas ni förstår!)
  Jag kommer in här och läser bådas bloggar (i det tysta) när jag får tillfälle, alltid lika trevligt!! Kul att läsa det ni delar med, jag har själv två barn, så mycket känner jag igen, ibland får jag lära mig lite hur andra familjer gör. Och så får jag följa med på lite glamour när ni är ute på event! Det tycker jag är alldeles underbart och det räcker gott och väl för mig.

  Försök inte ta åt er av påhopp! <3 <3 <3 till er alla!
  kram

 2. Skit i folk som inte kan bete sig, dom är inte värd er energi! Ni förgyller mina dagar och jag är tacksam att ni delar med er av både skratt och gråt men ni har INGEN skyldighet att blotta hela era liv! Kärlek till er båda!

 3. Ett skepp kommet lastat med en hel drös med kramar till dig och syster! ❤

 4. Men herregud! Jag är i chock över hur folk kan bete sig. Usch. Vad hemskt. Att människor inte kan vara vänliga mot andra? Ni är så himla härliga och det är så mysigt att lyssna på er. Jag har nyligen upptäckt er podd och sträcklyssnade på typ 10 avsnitt och på alla era Youtube-klipp. Jag önskar er all lycka!

 5. Hanna skriver:

  Så bra skrivet Jessica!! Har själv varit arg och skäms för mina medläsare, pinsamt och barnsligt skrivet indeed. Att man har mage att gotta sig och spekulera så mitt i någon annans olycka är lågt tycker jag. Klart att ingen kan kräva att veta allt! Jag är helt övertygad om att ni alla har väldigt goda skäl till vad ni väljer att skriva eller inte skriva. Ni är grymma, glöm inte det! Hälsa och krama alla från mig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..