Veckans invägning

Förra veckan var ingen höjdare när det kom till kosten. Jag har inte varit hundra frisk sen vi kom hem från Thailand och jag har en tendens att slarva med kosten när jag inte mår så bra. Slarv i kombination med noll motion gjorde att vågen visade plus den här veckan. Och inte så lite heller, utan hela +2,0kg. Det är längesen jag plussade så mycket på bara en vecka och hoppas att det mesta bara är vätska.

Jag har dragit på mig en förkylning (igen) och den här veckan blir det heller ingen träning. Jag skrev ju igår att jag hoppades att det skulle finnas ett gym på hotellet i Malmö, vilket det inte gjorde. Tur var väl det för jag var ännu mer förkyld när jag vaknade imorse.

Det får bli nya tag vad det gäller viktminskningen även om jag i ärlighetens namn inte känner mig riktigt motiverad idag. Vissa veckor går det toppen, andra veckor känns allt bara helt omöjligt. Nu har jag inte pms längre så egentligen tycker jag att jag borde känna mig på topp, men det gör jag inte. Jag känner mig värdelös. Jag har läst igenom kommentarerna där jag efterlyste frågor och tips på saker att blogga/podda om och det var inte särskilt uppmuntrande läsning. Att det är så pass många av er som tycker att vi borde lägga ner känns skittrist faktiskt och jag är riktigt ledsen. Nu ska jag lägga ner datorn för idag och umgås med Elsa.

Fler invägningar:
Invägningar under 2016
Vecka 2
Vecka 3
Vecka 4
Vecka 5
Vecka 6
Vecka 7
Vecka 8
Vecka 9
Vecka 10
Vecka 11
Vecka 12
Vecka 13
Vecka 14

vv_14
Kära kropp. Den här veckan har du gått upp lika mycket som en Harvallaby (minikänguru) väger. 

 1. Millan skriver:

  Försök skita i dem som tycker ni ska lägga ner ! Vi är många som älskar podden och bloggen! Och upplägget som de är ! Hurra för er !

 2. Elin skriver:

  Vill förresten förklara att ett av skälen till att jag älskar podden är för att det känns som ett samtal med två kompisar, inte så uppstyrt liksom. Det känns äkta på något vis! Har nyligen varit föräldraledig med mindre social vuxenkontakt än tidigare i mitt liv och er podd kunde agera substitut till att hinna iväg med liten bebis vilket var jätteskönt.

 3. Elin skriver:

  Blir så ledsen av att läsa att du fått såna kommentarer! Både din och angelicas bloggar är favoriter hos mig och er podd är den bästa jag vet! Ni lyckas vara både roliga och allvarliga med en perfekt balans. Skrattar oftast så jag kiknar! Älskar det och älskar er! Kram!

 4. Jag hoppas verkligen inte att ni lägger ner podden. Den är såå rolig och jag tycker att det är bra att den inte känns för tillrättalagd. Det känns som att man typ sitter och tar en fika med er och småpratar om allt möjligt. Jag brukar ha Tvillingpodden på när jag äter frukost, när jag gör mig i ordning eller när jag städar. Lite som sällskap men jag behöver inte underhålla utan kan bara lyssna på er. Ni är så härliga och roliga. Hoppas att ni inte tar åt er för mycket av alla negativa kommentarer. Kram

 5. Hanna skriver:

  Nej ni får verkligen inte lägga ner! Har lyssnat på alla avsnitt minst 4 gånger, tröttnar aldrig ;). Sjukt roliga, härliga och känslosamma. Tvillingpodden är bäst och förövrigt min bästa vän nu när jag är ute och barnvagnspromenerar med 3 veckorsbebis. Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..