Häng med alla loppisar

Idag är jag inne i stan och jobbar på LOPPI-kontoret. Ikväll har de styrt upp en stor AW här på kontoret och den ska jag stanna kvar och gå på. När vi flög ner till Malmö i måndags fick jag lock för ena örat som vägrar att släppa. Har ni något tips mot det? Jag har tryckutjämnat, använt 800 liter nässpray och gjort allt man kan googla sig till men det vägrar släppa. Tilläggas bör kanske att jag är ganska förkyld så allt kanske helt enkelt hänger ihop och inte kommer att släppa förens förkylningen släpper? Det enda jag inte har testat hittills är att ta en Rinexin (såna receptbelagda tabletter som är avsvällande) för jag har inga såna.

Jag vill passa på och tacka för all pepp som ni har skickat på både mail, insta och i kommentarsfältet. Många har skrivit att jag ska försöka att inte ta åt mig av det negativa, men det är som bekant väldigt svårt att inte göra det. Det tror jag inte att jag är ensam om att tycka. Om 100 personer säger att du är fin men en kallar dig skitful så känner iallafall jag mig ful. Nu är det ingen som har sagt just så men jag tror att ni förstår vad jag menar.

Jag tycker att det är superkul att blogga och känner inte att jag vill hålla ett försvarstal om det, och jag vet om att bloggen har blivit mindre personlig sen jag och Ibbe fick det dåligt i relationen. I början trodde jag nog att det skulle bli bra igen och det kanske var därför jag delade med mig av så mycket kring vår relation, men ju mer jag delade med mig här och i podden, desto sämre blev vår relation. Sen säger jag inte att det hänger ihop, men jag har valt att låta vår relation stanna utanför bloggen/podden just nu. Vi jobbar på relationen men det är sannerligen inte lätt och jag vet inte hur allt kommer att sluta. Det känns förjävligt faktiskt.

jess_

 1. Kämpa på! Även om det inte är kul med kritik oavsett om den är konstruktiv eller inte så har den faktiskt gett effekt i form av att din blogg piggat på sig lite. Något med inläggen och tonen i inläggen är annorlunda nu mot de senaste veckorna. Känner du det själv?
  Jag hoppas att du och ibbe hittar tillbaka till varandra igen så att du får balans i ditt liv.
  Kram och trevlig helg.

 2. Vet du jag tycker redan det märks att du är tillbaka på banan igen, det känns som det är mera ”go” i inläggen 😉 jag tappade helt lusten till bloggen när jag fick veta att någon använder bilder på Allie och Louie och använder dom som hennes barn 🙁 men snart är jag kanske tillbaka. Kram på dig fina

 3. Hej Jessica!

  Ville bara skicka en massa pepp och kärlek till dig!

  Kram

 4. Frida skriver:

  Hoppas det löser sig till det bästa för er alla. Stor kram, kämpa på Jessica <3.
  Btw, tröjan som du och A har från Lindex är Såå fin! Funderar på att klicka hem en. Hur är de i size? Vilken stl har du? Superfin verkligen!

  Stor kram till dig

 5. Testa att sätta in öronproppar och låt dom sitta kvar i ca: 10 minuter, hjälper alltid mig med lock i öronen. Ett tips till dig, som jag alltid gör vid flygningar är att vid start och landning så har jag alltid öronproppar och därmed slipper jag alltid lock för öronen! Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..