Fantastiskt häng!

Det var en supertrevlig aw igår på LOPPI. Vi minglade runt till liveband och hade tipsrunda och tävlingar på plats. De hade hyrt in ett lyckohjul (heter det så?) och jag vann! Jag vinner aldrig på såna saker så jag blev helt överlycklig.

Idag är det strålande väder och jag och Angelica är på kontoret och ska fixa iordning här. Nu är det ett bra tag sen vi uppgraderade till ett större kontor men vi har inte hunnit prioritera att fixa fint här men nu är det alltså dags. Vi ska åka och köpa lite nya gröna växter, sätta upp lite tavlor och sen städa här. Apropå vädret så håller jag alla tummar jag har att det håller i sig och är såhär på måndag när vi ska till Kolmården.

IMG_4649
IMG_4653
IMG_4687
IMG_4690
IMG_4694
IMG_4703
IMG_4704

  1. Cissi skriver:

    Hej i fredagskvällen! Jag har just läst igenom veckans inlägg plus kommentarer (brukar gå in varje dag, men har inte hunnit den här veckan!). Jag vill bara säga att jag tycker att du är superhärlig. Jag kan knappt föreställa mig hur det är att deala med så mycket kritik och påhopp. Jag hoppas verkligen att du får en mysig helg med Elsa och att du kan koppla bort och slappna av. Pepp till dig! <3

  2. Linda skriver:

    Vad vann du då?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..