Jag tar tag i saker!

Imorse när jag klädde på mig upptäckte jag att knölen på mina revben har vuxit. Jag visade den för Ibbe och han sa att jag behöver ringa till läkaren på en gång. Jag tänker ju att det nog inte är någon fara med den här knölen men det känns helt klart obehagligt att den har vuxit. Jag tänkte att jag ringer läkaren och bokar en tid nästa vecka, men när jag visade knölen för Angelica när vi kommit fram till kontoret sa hon att jag behöver ringa på en gång. Det är ju inte akut-akut såklart så att man behöver åka till akuten, men nu har jag fått en telefontid om en stund och hoppas att min husläkare har en tid för mig redan idag.

Jag har försökt bli bättre på att ta tag i saker. Jag försöker bocka av saker på min långa to-do-lista. En av dem var just att boka tid för att kolla upp min knöl. Det är faktiskt dåligt av mig att jag inte har gjort det tidigare. Även om den förmodligen är helt ofarlig så ska man alltid kolla upp knölar, speciellt eftersom att vi har cancer i släkten. Usch, nu blev jag ändå orolig. Hoppas verkligen jag får en tid idag så att jag slipper vara såhär orolig.

glow_1
glow_2
En positiv sak idag är att jag går runt helt osminkad i huden. Så jäkla skön känsla. Älskar alla mina fräknar. Jag har till och med fräknar på underläppen. Love it!

  1. Laila skriver:

    Men darling! Vad bra att du kollar upp det direkt <3 <3 Håller tummarna för att allt går bra <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..