Premiär till havs!

Vi är ute med båten för första gången i år. Båten har varit sjösatt sedan några helger tillbaka men det har inte riktigt varit väder för att åka ut, även om jag tycker att det kan vara härligt att vara på sjön oavsett väder. Nu har vi lagt till vid en klubbholme och Elsa har fått springa av sig lite och lekt på en lekplats som finns här. Idag ville hon inte sova någon lunchvila så jag håller tummarna för en lätt läggning. Det känns inte som att det ska bli några problem när man är på en båt som vaggar en till sömns per automatik. Jag sov i en hel timme när vi åkte hit, det var så skönt. Nu ska jag fixa iordning chips med löjrom till förrätt sen har vi köpt lite plockmat från delidisken till middag. Hoppas att ni har en fin lördag!

IMG_6159
IMG_6164
IMG_6167
IMG_6178
IMG_6187
IMG_6194
IMG_6196
IMG_6200
IMG_6211
IMG_6222
IMG_6226
IMG_6228
IMG_6231

  1. Erika skriver:

    Vilken mysig helg ni har

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..