Gungar under fötterna

Nu är vi på väg hem efter en härlig helg till havs. Elsa är mer än nöjd med båttrippen. Förra sommaren var ju Elsa 1 år och kunde inte gå så då utforskade hon inte båten på samma sätt som nu. Nu har hon klättrat runt (med flytväst) och lekt massor på båten. Läggningen igår gick rätt snabbt men hon har inte sovit så dåligt som hon gjorde inatt på jag vet inte hur länge. Hon vaknade hundra gånger och skrek rakt ut. Ofta skriker hon rakt ut i sömnen och somnar om sen. En annan blir ju smått skärrad av skriken och har svårt att somna om.

Imorgon fyller Elsa två år och jag längtar nog ännu mer än vad hon gör. Det ska bli så mysigt att smyga upp innan hon vaknar och fixa med födelsedagsbricka och ballonger. Till middag ska jag göra korvtårta bestående av potatismos och korv. Mums! Vi ska kalas för henne första helgen i juni för i helgen ska jag på ett bröllop.

IMG_6236
IMG_6240
IMG_6257
IMG_6259
IMG_6247
IMG_6318
Snapseed

 1. Sabina skriver:

  Börja morgonen med sång, paket och pannkakstårta är mitt tips! Det går verkligen hem hos barnen. Min dotter som fyllde tre år i våras önskade sig det och nu vill hon att alla som fyller år ska få det på morgonen. Bra frukost start på morgonen. Jag hade sylt och Nutella inuti och grädde utanpå med ljus, geléhallon och jordgubbar på. Blev jätte mysigt! Grattis Elsa 2 år.

 2. Sofie skriver:

  Vi hade en toppen helg med, så skönt när sommaren kommer, alla blir gladare och finns så mycket kul att hitta på.

 3. Hanne skriver:

  Så härligt med båt! En dröm vi har.

  Har för mig att jag läst/hört att ni skulle ha enhörningskalas för Elsa. Ville bara tipsa om Unicornfarts. Maränger i massa härliga färger o glitter o strössel på. Jag o min 10-åriga dotter bakade det häromdagen. Finns ett konto på Instagram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..