Vad är det att inte gilla?

Vilken dag! Jag är helt slut i huvudet men hjärtat är fyllt av kärlek. Efter att jag lämnade Elsa på förskolan har jag jobbat i racerfart för att sedan hämta Elsa lite tidigare idag och gå hem och göra den utlovade korvtårtan. Det var mycket jobbigare än jag hade tänkt mig men jag ger ju liksom inte upp när jag har bestämt mig för något. Dessutom hade jag ju bjudit över kusinerna och Stefan på middag. Mamma kom förbi också och grattade Elsa och åt lite korvtårta. Jag varvade potatismos med stekt falukorv som jag la som bottnar. Sen pyntade jag med kokt broccoli och blomkål runt kanten. Det blev supergott och Elsa blev glad! Fast mest glad blev hon över att det fanns ljus att blåsa ut igen, haha. Till efterrätt blev det jordgubbar och glass. Mums!

korvtarta_2
korvtarta
korvtarta_3
Mamma frågade lite försiktigt varför jag valt att köpa nejlikor och att hon inte hade en aning om att jag tyckte att det var en fin blomma. Jag tycker att nejlikor av den här sorten är superfin! Sen såg jag på Facebook att Nisse Edwall hade kommenterat på en av mina bilder att hans fru Li inte heller gillar nejlikor. Haha, vad är det att inte gilla med den blomman? När jag var liten och jobbade på bageri så var det nejlikor och inte rosor i marsipan på prinsesstårtorna. Mamma sa att hon inte vet någon som köper nejlikor nuförtiden. Jag tycker på riktigt att det är en vacker blomma.
nejlika
Fina fina nejlika! Elsa fick den här fina bokstavslampan i födelsedagspresent av mig och Ibbe. Jag är så sugen på att fixa iordning klart i hennes rum. Just nu står det en gästsäng och tar upp så himla stor plats i hennes rum och den vill jag ha ut och göra fint.

  1. Nejlikor är ju sååå söta. Älskar att de håller länge och att de blir så fina i små vaser. Men vet att min mamma inte gillar dem, mycket märkligt tycker jag.

  2. Helen skriver:

    Jag ääääääääääääälskar nejlikor!!! <3

  3. Hanna skriver:

    Hade en brudbukett av bra nejlikor i tre nyanser när vi gifte oss 2014. Så himla fint och tåligt!

  4. Så fint 🙂

    Jag gillar nejlikor, ge dem några sockerbitar så håller de SÅ länge 🙂 tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..