I kärlekens tecken

Hela den här helgen kommer att gå i kärlekens tecken och det ska bli så fantastiskt fint att få vara en del av det bröllopet jag ska gå på. Jag älskar verkligen bröllop och har haft turen att få gå på en hel del bröllop i livet. Jag är helt pirrig för brudparets skull. Tänk att få säga ja till varandra och lova varandra kärlek tills döden skiljer dem åt. Jag vet att jag har varit lite bitter när det kommer till just den biten det senaste. Att jag inte litar på livet och kärleken, att ingen känsla är för evigt beständig utan att allt kan ändras. Men jag väljer ändå att tro på att kärleken övervinner allt och att allt blir som det är tänkt. Jag måste våga lita på livet och kärleken, jag vill tro på att kärlek är det starkaste som finns. Tack för alla era fina ord efter gårdagens inlägg, det betyder jättemycket för mig att ni bryr er om mig och oss, tack.

Jag har packat väskan inför helgen och sitter nu på kontoret och ska jobba med några artiklar som ska vara klara nästa vecka och jag och Angelica ska spela in nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden som jag ska klippa innan jag beger mig mot en annan stad för bröllop. Det är så härligt att de har valt att ha ett tre-dagars-bröllop. Det blir liksom mer av allt som är roligt och det ska bli skönt att få sova ut och helt ensam i två nätter. Den senaste tiden har Elsa vaknat varenda natt och det börjar ta på krafterna att inte ha sovit ordentligt på länge. Jag hoppas för Ibbes skull att hon sover bättre nu i helgen så att han också kan bli utvilad, annars får han ta igen det när jag är tillbaka och sova i gästrummet några nätter nästa vecka.

mormor
ute
skor
Igår åkte vi förbi min mamma som håller på och bygger ett hus en bit från oss. Tills huset är klart ska hon och hennes kille bo i världens mysigaste torp. Elsa älskade att hoppa runt bland alla gamla saker. Bilden längst ner är Elsas nya skor som hon fick i 2-årspresent. Hur gulliga?

  1. Ååå 3-dagars bröllop har jag alltid velat gå på. Låter underbart!
    Hoppas du inte tar illa upp av frågan, men är du bjuden på bröllopet ensam och inte med Ibbe (jag inser att det kan röra sig om hundra andra grejer, som t.ex. svårighet med barnvakt etc.)? Känns som en ovanlig grej att bara bjuda den ena men inte den andra, men jag vet att många (även vi) funderar på det inför gästlistan till bröllopet om man t.ex. bara känner den en av personerna i ett par. Bra med folk som stå på sig och gör som de vill inför sin stora dag i såna fall. =)

    1. Hej fina! Vi var bjudna tillsammans som ett par, men under de omständigheterna som har varit och hur det var när det var dags att osa gjorde att jag valde att åka ensam. Det känns såklart lite tråkigt idag, men det var ändå rätt beslut där och då. 🙂 Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..