Kalas för en 2-åring

Jag kollade igenom gamla bilder från ett år tillbaka och såg att vi hade Elsas 1-årskalas mot slutet av juni förra året, trots att hon fyller den 22 maj. Jag förstår nu varför det blev så. Det är så himla svårt att hitta en dag när alla kan såhär i sommartider. Som det verkar blir det kalas nästa helg på söndagen. Det blir ett kalas för närmsta familj och släkt då, men egentligen vill jag att Elsa ska få ha sitt första barnkalas. Är det egentligen lite tidigt? Tror ni att en 2-åring uppskattar ett kalas med jämnåriga kompisar? Det behöver ju inte vara jättemånga kompisar, men några stycken som kommer och äter jordgubbar och glass bara.

Jag älskade kalas när jag var liten men jag gillar nog kalas ännu mer nu. Framförallt gillar jag att fixa kalas med allt vad det innebär. Förut gjorde jag ju alltid tårtor i alla färger och former när det var dags för kalas och dop, men sen dog det ut lite. Jag tror att jag tappade lusten lite efter alla tårtor men nu har jag fått lust till det igen. Elsas kalas kommer gå i tema enhörning och till det är jag verkligen sugen på att göra en speciell tårta. Jag älskar verkligen att skapa med mina händer och att vara kreativ. Kommer ni ihåg aptårtan som jag gjorde till Alices 1-årskalas? Jag satt och modellerade över 100 små minibananer i flera timmar till den där tårtan.

aptarta
Här kommer lite bilder från Elsas 1-årskalas förra sommaren. Ett supermysigt kalas som vi kunde ha utomhus tack vare fint väder. Det hoppas jag på i år också.
kalas_1
kalas_4
kalas_7
kalas_9
kalas_11
kalas_14
kalas_17
kalas_21
Tänk vad mycket hon har vuxit på bara ett år. Älskade unge! Sista bilden är med hennes fagra gudfar Pär.

  1. Jag är SÅ GLAD att du gjorde den där tårtan. Det betyder massor! Puss

  2. Sabina skriver:

    Min dotter fyllde 3 i våras och då önskade hon sig ett barnkalas. Vi som föräldrar hade inte frågat eller nämt det för henne så det var bara hennes initiativ och då fick hon det. 4 kompisar kom för lek och glassbuffe m tillbehör. Hon blev jätte nöjd men hade hon inte haft den önskan så hade vi väntat med barnkalas iallafall 1 år till.

  3. Vi hade bjudit 4 jämnårig barn på tvåårskalas så med våra två blev de 6 st totalt. Födelsedagstjejen tyckte det var jättekul, men oj så trött efteråt. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..