Bröllopsdag idag!

Åh jag känner mig helt gråtig idag, på ett bra sätt. Jag är i perioden där jag ska ta Premalex för min pms men jag skippar nog dagens dos. Idag vill jag känna allt jag känner med hela kroppen och inte låta någon medicin blockera mina känslor det minsta. Det är kärlek i hela luften här och det är så fint. Igår när vi kom fram var det grillmiddag och sen häng till midnatt. Då kröp jag ner i min säng och sov som en prinsessa. Dock vaknade jag vid 06 och var pigg men det var inte frukost förens vid 09 så jag lyckades somna om. Jag ångrar att jag inte slängde ner träningskläder, då hade jag tagit en liten springtur nu. Det är magiskt vackert här. Vi är på Schenströmska herrgården i Ramnäs.

Jag ska dricka upp min kopp kaffe här i fönstret där jag sitter sen gå en promenad. I mitt nästa hus ska jag absolut ha så breda fönsterfoder att man kan sitta där. Det är helt fantastiskt! Brudparet är helt lugna inför dagen och verkar inte det minsta nervösa utan bara förväntningsfulla och glada. Det är så fint att se dom två tillsammans.

IMG_6604
IMG_6624
IMG_6625
IMG_6630
IMG_6634
IMG_6653
IMG_6654
IMG_6660
IMG_6674

 1. Hej! Här kommer en fråga som är helt orelaterad till inlägget hehe. Tänkte fråga om inte du och Angelica kunde skriva ett riktigt ordentligt Thailands inlägg med massa tips och vad ni tyckte om koh lanta. Ska nämligen dit med familj och barn i november och vill veta så mycket som möjligt om koh lanta! 🙂

 2. Eva skriver:

  Det är en fantastisk plats och den ligger i Ramnäs utan s i mitten:)

   1. Eva skriver:

    Exakt! ✌️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..