Kärlekens helg!

Vilket fantastiskt bröllop och vilken härlig helg! Vigseln var inne i smedjan vid Schenströmska herrgården. Superfint! Efter vigseln var det brudskål och bröllopstårta. Himla smart idé att ha tårtan vid brudskålen istället för efter desserten eftersom att det lätt blir kaka på kaka då. Efter brudskålen lekte vi laglekar och då var vi uppdelade efter hur vi sen skulle sitta vid borden. Himla smart idé det också så att alla hann prata med varandra innan middagen. Middagen var helt ljuvlig! Till förrätt var det en soppa och varmrätt var hjort med potatiskaka och rödvinsreduktion. Till dessert var det en härlig osttallrik. Sen var det avec med massa härliga bakverk till. Jag är så imponerad över vart och varenda tal under middagen. Jag har aldrig varit på en fest eller bröllop där alla tal har varit så välskrivna, genomtänkta och fyllda med kärlek. Jag blev rörd till tårar så många gånger igår.

Efter middag, avec, dans och vickning var det dags för bastu och bad i badtunnor. Jag kom inte i säng förens strax innan 04 så jag är aningens trött och seg idag, men det var det värt. Klänningen som jag har på mig är från H&M. Jag var inte helt nöjd med val av klänning men jag kände mig ändå rätt fin.

IMG_6713
IMG_6729
IMG_6731
IMG_6738
IMG_6742
IMG_6762
IMG_6765
IMG_6773
IMG_6787
IMG_6808
IMG_6833
IMG_6834
IMG_6845
IMG_6875
IMG_6885
IMG_6904
IMG_6914
IMG_6923
IMG_6951

  1. Helena skriver:

    Så festligt när jag såg att du var på samma bröllop som våra vänner, brudgummens bror och fru. Världen är bra liten 🙂

  2. Linda skriver:

    Håller med! Du strålar och är fantastiskt vacker klänningen va top!

  3. Sara skriver:

    Även ifall du inte var nöjd med klänningsvalet måste jag säga att jag tycker att du var fantastisk vacker och fin. Älskar verkligen din frisyr, passar dig jättebra!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..