Provsvaret har kommit

Igår kom provsvaret från när jag var på Karolinska och tog prover från min knöl på revbenet. Det visade sig att det var som läkaren misstänkte, ett lipom. Det vill säga en ofarlig fettknöl. Så himla skönt! Nu slipper jag tänka på den mer. Jag är glad att jag tog tag i det och att gick så himla fort att få en tid och superfort att få provsvar. Jag kommer aldrig mer skjuta upp såna saker utan ta tag i det direkt nästa gång. Så värt såhär i efterhand!

Idag är jag och Angelica på vårt kontor här i Åkersberga och ska jobba med lite artiklar och sedan kommer Cissi och så ska vi filma till vår youtube-kanal. Idag står det träning på schemat för inspelningen men jag har nackspärr så vi får se hur det går. Jag hoppas att det blir bättre i nacken av att träna lite, men jag får som sagt se hur det känns. Idag var Elsa mycket piggare och är tillbaka på förskolan till hennes stora glädje. Det är så härligt att hon alltid skuttar in där och vinkar bakåt till mig, i bästa fall. Hon tycker verkligen om att vara där och det känns bra i hjärtat. På torsdag har hon förskoleavslutning med Sång på kullen” och gemensam picknick efteråt. Det ska bli supermysigt och det är ju Elsas allra första sommaravslutning. Jag vet att de har övat in sånger till det och fixat med t-shirts som de ska ha på sig. Hoppas att solen och värmen kommer tillbaka tills dess även om jag tycker att det är riktigt mysigt med regn just idag.

IMG_7023

  1. Vad skönt att hon trivs! Det blir verkligen så mycket lättare att lämna då:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..