Det finaste någon kan få

Du är fin som du är
När du står med mig här
Gör dig inte en massa extra besvär
Utan var den du är och så ska du få se
Du är värd allt som livet kan ge

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Alla har vi nåt bra
Nåt som andra vill ha
Även om det inte känns så var dag
Det är upp till dig och även till mig
Att se till att allt ordnar sig

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Sprid glädje och du får dubbelt upp
Älska och du förstår
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få
Är det finaste någon kan få

IMG_7945

Den här texten som Molly Sandén sjunger passar så bra in på allt som jag känner för Elsa. Häromdagen hängde det ett armband på Elsas hylla på förskolan som hon hade gjort. Jag har längtat efter den dagen sen Elsa började på förskolan och förstår nu mer alla föräldrar som bär halsband och armband på jobbet som deras barn har gjort. Det är det finaste man kan få.

IMG_7948

  1. Va fiiiint!
    Sen blir det så många armband å halsband hemma så man måste smygsno dom , klippa upp, hälla pärlor i en påse å bakom ryggen lämna tillbaka till pedagogerna på förskolan .

    Å det var ju inte meningen att du skulle gråta så efter att ja berättade Men det är skönt att släppa ut allt då och då. :). Har hört att släpper man inte ut känslor man har i kroppen så stannar dom kvar där inne. Tårar, ångest, ilska …Å nån dag så pyser det över. Så bra att du släppte ut allt 😉 det renar på nåt sätt …
    kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..