När livet är glass & ballonger

Det här inlägget innehåller adlinks*

Idag har varit en bra dag även om det är mycket runt omkring som tar både humör och energi just nu. Jag och Angelica har varit på kontoret och spelat in nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden och sen har vi producerat lite artiklar för LOPPI. På lunchen åkte vi hem till vår kompis Maria som bjöd på en ljuvlig lunch och sen tog vi ett dopp i hennes pool. Det var så skönt att få ett litet avbrott, dessutom har det ju varit helt fantastiskt väder idag förutom regnskuren som kom.

pool_2
pool_3
Efter jobbet hämtade jag och Angelica kidsen på förskolan och när vi gick hem hörde vi glassbilen på håll så då satte vi oss på Angelicas uteplats och lyssnade efter när glassbilen skulle komma till vårt område och när den till slut körde upp för backen och spelade sin melodi tjöt barnen av glädje. Vi sprang bort till glassbilen och barnen fick själva välja vilka glassar de ville ha. Elsa valde sandwich. Hon är inte så mycket för glass egentligen men tycker att hela grejen med glassbilen är väldigt rolig.
glassbil_1
glassbil_3
glassbilen_2
Elsa kom hem från förskolan i sina egna byxor men tröjan är en del av förskolans extrakläder. Jag har missat att fylla på hennes extrakläder och frågade en pedagog vems tröja Elsa fått låna. När hon berättade att de har extrakläder på förskolan skrattade jag och sa ”men dåså, då behövs ju inga andra”, hehe. Jag har redan vikt ihop en hel uppsättning nya extrakläder som Ibbe får ta med ner när han lämnar henni imorgon. Jag tycker dessutom att hon växer så fort nu så rätt vad det är har hon vuxit ur kläderna som är där.

Igår fyllde vi Elsas pool med vatten. Det tog superlång tid och vi varvade varmt vatten från spisen med iskallt vatten från trädgårdsslangen. Det var dock inte för kallt för barnen som badade som små fiskar alla tre. Vi tömmer poolen varje gång för jag har förstått att man måste ha poolskydd om man inte tömmer poolen? Det känns lika bra att göra det av säkerhetsskäl för både andra barn och djur som kan drunkna. Nu går det inte jättemånga barn (läs inga) på vår baksida men det är ändå bättre att ta det säkra före det osäkra. Att hitta en drunknad katt en morgon hade inte varit så angenämt.

pool_4
pool_5
pool_6
Citronbikinin kommer från Ellos. Du hittar överdelen här och underdelen här. Det är en del av Frida och Sofia Fahrmans härliga kollektion. Den matchande baddräkten som Elsa har på sig hittar du här. 

*Adlinks, vad är det? 
Vi har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips. 

 1. lisa skriver:

  det är bra att ni tänker på säkerheten men kolla om er kommun tillåter att man fyller poolar just nu pga lågt grundvatten. nu är det ju kanske ingen fara att fylla poolen en dag men om ni fyller den varje gång så går det ju åt en hel del vatten. i all välmening kram kram

 2. J skriver:

  Det räcker att ni lägger en pressning o ett snöre som ni knyter om så här ni skydd

 3. Petra skriver:

  Åh, så fina ni är i citronbadkläder!
  Vad fint av dig att tänka på att även djuren kan fara illa i en oövervakad pool.
  Kramar till er!

 4. M skriver:

  Vi har samma pool och kör pressening och spännband runt om som överdrag – funkar toppen. Vi har slängt i en klorpuck med (har stor pool som just nu renoveras) så vattnet håller sig fräscht.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..