Full on gala glam ikväll

Ikväll är jag och Angelica inbjudna på NYX stora gala på Cirkus i Stockholm. Dresscoden är full on gala glam och jag tror att jag ska ha på mig min guldglittriga klänning från Adrianna Papell som jag hade på ett stort bröllop förra året. Jag tänker att det är lika bra att slå på stort när det är det temat.

Idag ska vi först spela in ett samarbete med vår bästa Cissi. Det ska sättas upp en tavelvägg både hos mig och Angelica. Jag är vän av småspik men känner att tavlorna kanske inte håller för det på en gipsvägg så vi får ta experthjälp på järnhandeln.

IMG_8036
IMG_8046
Dagens outfit går i svart!

  1. Ha så kul ikväll! Sjukt snygg kjol, vart är den ifrån?

  2. Frida skriver:

    Saknar dina peppande viktinlägg, slutat med dem? Hoppas ni får en rolig kväll!! Kram

    1. Jag har tagit en liten paus från det. Kände mig omotiverad men det kommer nog snart tillbaka! 🙂 Kram J

  3. Så snygg outfit! Vart har du köpt toppen? 🙂

    1. Oj nu blev det dubbelt, inte meningen!

  4. Vart är toppen från? Kanonsnygg! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..